Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ DEB

0 σχόλια Share:

Ο δικηγορικός σύλλογος Κωνσταντινούπολης επισκέφτηκε το κόμμα μας

Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κωνσταντινούπολης Ουμίτ Κοτζασακάλ στις 9 Ιανουαρίου 2012 ημέρα Δευτέρα επισκέφτηκαν το κόμμα Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης.

 Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κωνσταντινούπολης Ουμίτ Κοτζασακάλ, ο Γ.Γ. του Δικηγορικού Συλλόγου Χουσείν Οζμπέκ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD) δικηγόρος Μπουρχανετίν Χαγκιουντέρ, ο Γ.Γ. του BTTDD δικηγόρος Νετσμετίν Χουσεΐν, ο πρώην πρόεδρος του BTTDD Μουσταφά Ρουμελιλί, και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουρκικών Συλλόγων Ρούμελης και αντιπρόεδρος στον BTTDD δικηγόρος Σελαχατίν Μέριτς, έγιναν δεκτοί από τον πρόεδρο του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς και μέλη του Δ.Σ. του κόμματος.

Ο πρόεδρος του κόμματος μας ενημέρωσε την επιτροπή που επισκέφτηκε το κόμμα μας, για την ιστορία και τους στόχους ίδρυσης του DEB, καθώς και τις αδικίες που υφίσταται ο λαός μας.

Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κωνσταντινούπολης ανέφερε πως παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τον αγώνα που δίνουν οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης απέναντι σε αυτές τις αδικίες και περιέγραψε και την δική του συγγένεια με την Δυτική Θράκη.

Ως κόμμα DEB ευχαριστούμε την επιτροπή για αυτή την σημαντική επίσκεψη.

 Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 10-1-2012

 

 

 

Previous Article

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

Next Article

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *