Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΑΜΠΑΤΖΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

No Comments Share:

Ιστοσελίδα του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε 8-9-2011

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ T.C. ΚΥΡΙΟΥ ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑΤΖΑΝ ΖΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΓΙΟΡΤΗ

Επ΄ευκαιρία των διακοπών του Μπαϊραμιού ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκικής Δημοκρατίας Αλή Μπαμπατζάν, η αξιότιμη σύζυγος του μαζί με συγγενείς και τα τρία παιδιά τους πραγματοποίησαν στις 30-8-2011 μια ιδιωτική επίσκεψη στην Δυτική Θράκη.

Η επιτροπή μετά το ναμάζι στο Εσκί τζαμί της Κομοτηνής, επισκέφτηκε την Ξάνθη.Ο κύριος Αλή Μπαμπατζάν και οι συν αυτώ επισκέφτηκαν πρώτα τον μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε. Η υποδοχή στην μουφτεία με την συμμετοχή και πολλών ιμάμηδων της περιοχής, υπήρξε ενθουσιώδης. Ο κύριος Μπαμπατζάν είχε χειραψία με όλους που βρισκόταν εκεί και τους ευχήθηκε για το Μπαϊράμι. Ο κύριος μουφτής ενημέρωσε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης σχετικά με την Ξάνθη και τις δραστηριότητες της μουφτείας και εξέφρασε την μεγάλη του χαρά και ικανοποίηση για αυτήν την επίσκεψη. Ο κύριος Μπαμπατζάν ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον που έδειξαν για τον ίδιο και για την οικογένεια του, και μετά αποχώρησαν από την μουφτεία για να πάνε στην Τουρκική Ένωση Ξάνθης. Αργότερα πήγε στον Εχίνο όπου έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής, ολοκληρώνοντας έτσι την επίσκεψη του στην Ξάνθη.

Previous Article

ΣΜΥΡΝΗ 9-9-2011 ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 89η ΕΠΕΤΕΙΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Next Article

ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

No Comments

  1. H παρελαση των Αξιωματουχων της γείτονος συνεχίζεται ανενόχλητη, λες και προκειται για καμια επαρχία τους…
    Και αυτο το Ελληνικό Κράτος ανυπαρκτο;; Κανενα φρένο θα μπει τελικά;;; αν δεν μπορούν, ας μας το πουν, θα το βαλουμε εμεις οι Θρακιώτες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *