Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΙΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

No Comments Share:

 

 

Ποια είναι η αναγνωσιμότητα των μειονοτικών ειδησεογραφικών ιστοσελίδων στη Θράκη;

Τα στοιχεία του ανεξάρτητου πάροχου στοιχείων διαδικτυακής επισκεψιμότητας SimilarWeb δείχνουν την αναγνωσιμότητα και την επισκεφιμότητα των μειονοτικών ειδησεογραφικών ιστοσελίδων της Θράκης.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία του SimilarWeb το Αζινλίκτσα έχει την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα και στην παγκόσμια κατάταξη και στην κατάταξη στην Ελλάδα ανάμεσα στις μειονοτικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες της Θράκης. Το Αζινλίκτσα ακολουθούν η Τράκιανιν Σεσί, η Εφημερίδα Μιλλέτ, η Εφημερίδα Γκιουνδέμ, το Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκιαρί, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Τσινάρ και η Εφημερίδα Μπαρικάτ.

Στην παρακάτω εικόνα φαίνεται σε ποια θέση βρίσκονται οι ιστοσελίδες των μειονοτικών ΜΜΕ στην παγκόσμια κατάταξη και στην Ελλάδα:

Τα στοιχειά της  SimilarWeb για τους μήνες Ιούνιος-Ιούλιος-Αύγουστος του 2017 δείχνουν ότι το Αζινλίκτα με 300,148 επισκέψεις, με 38.180 μόνιμους επισκέπτες, με 7.863 επισκέψεις ανά μόνιμο επισκέπτη, με μέσο όρο παραμονής στη σελίδα 04.40 λεπτά και με 2,59 επίσκεψη σελίδων ανά επίσκεψη βρίσκεται στην πρώτη θέση.

 

http://www.azinlikca.net/eidiseis/item/9165-poia-einai-i-anagnosimotita-ton-meionotikon-eidiseografikon-istoselidaon-sti-thraki.html

4/10/2017

Μπράβο στην ομάδα του Αζινλίκτσα που χωρίς να ¨προσκυνά¨ κανέναν αποτελεί μια νηφάλια φωνή ενημέρωσης των μουσουλμάνων συμπολιτών μας. Και όχι ένα όχημα προπαγάνδας του κάθε ¨αγά¨.   

 

Previous Article

Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΕΙ ¨ΕΣΤΗΣΕ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ¨!

Next Article

4 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΚΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *