Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

No Comments Share:

 Εφ. Μπιρλίκ 7-9-2011

Ο Πάγκαλος συναντήθηκε με μειονοτικούς βουλευτές και δημάρχους

 Μετά από πρόσκληση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, συγκεντρώθηκαν μαζί του στην Αθήνα οι δύο μειονοτικοί βουλευτές, ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, ο δήμαρχος Ιμπραήμ Σερίφ, και ο δήμαρχος Αριανών Ιμπραήμ Σερίφ. Στην συνάντηση ήταν παρούσα η υπουργός Εθνικής Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου και ο υπεύθυνος θρησκευτικών υποθέσεων του υπουργείου Εθνικής Παιδείας Γιώργος Καλαντζής. Δεν ανακοινώθηκε το τι συζητήθηκε σχετικά με την μειονότητα στην συνάντηση.

 Σχετικά με την συνάντηση οι δύο βουλευτές δημοσίευσαν ένα κοινό δελτίο τύπου 

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ ΑΧΜΕΤ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ

Αθήνα 7-9-2011

Σήμερα στις 7 Σεπτεμβρίου μετά από πρόσκληση του κυρίου αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, συναντήθηκαν μαζί του στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα οι δύο μειονοτικοί βουλευτές, ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, ο δήμαρχος Ιμπραήμ Σερίφ, και ο δήμαρχος Αριανών Ιμπραήμ Σερίφ. Στην συνάντηση μετείχαν και η υπουργός Εθνικής Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου και ο υπεύθυνος θρησκευτικών υποθέσεων του υπουργείου Εθνικής Παιδείας Γιώργος Καλαντζής.

Το γεύμα αυτό υπήρχε σκέψη να δοθεί μέσα στον μήνα του Ραμαζανιού αλλά λόγω του φορτωμένου προγράμματος του αντιπροέδρου, πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Η συνάντηση διεξήχθη σε μια θερμή και θετική ατμόσφαιρα, ενώ υπήρξε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με θέματα που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα την μειονότητα.

Μια ιδιαίτερη σημασία στην συνάντηση πρόσθεσε και το γεγονός πως σήμερα τέθηκε προς ψήφιση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο η κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα.

Οι μειονοτικοί εκπρόσωποι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την συνάντηση, καθώς και για τις αποφάσεις που βγήκαν από την συνάντηση για το μέλλον.

Previous Article

¨ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΩΣ ΙΣΟΥΣ¨

Next Article

785.000 ΛΙΡΕΣ Η ΑΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *