Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ανεξάρτητο και δημοφιλέστατο !

No Comments Share:

Το Αζινλίκτσα μακράν πρώτη σε αναγνωσιμότητα ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Θράκης: Πάνω από 2 εκατ. προβολές σε ένα μήνα

Η ιστοσελίδα του Αζινλίκτσα που ξεπέρασε τις 2 εκατ. προβολές το μήνα Μάρτιο, αναδείχθηκε πρώτη σε αναγνωσιμότητα ανάμεσα στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες της Θράκης.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Google Analytics, η ιστοσελίδα του Αζινλίκτσα το μήνα Μάρτιο του 2020 με 2.274.825 προβολές σελίδων έσπασε ρεκόρ επισκεψιμότητας και φαίνεται πως αυτός ο αριθμός δύσκολα θα ξεπεραστεί από μια άλλη τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Σε σύγκριση με τις προβολές σελίδων (1.081.220) που δημοσίευσε ότι έχει η εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής βάσει των επίσημων στοιχείων του Google Analytics για το μήνα Μάρτιο, φαίνεται πως το Αζινλίκτσα για το ίδιο χρονικό διάστημα είχε διπλάσιες προβολές.

Συγκρίνοντας τα στατιστικά στοιχεία των δυο ιστοσελίδων αποδεικνύεται ότι οι περίοδοι σύνδεσης (sessions) του Αζινλίκτσα είναι διπλάσιοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Αζινλίκτσα εδώ και αρκετό καιρό κάνει δημοσιεύσεις μόνο στην τουρκική και δεν έχει αναγνώστες που γνωρίζουν μόνο την ελληνική γλώσσα. Επίσης ο αριθμός των 140.099  μοναδικών επισκεπτών αποτελεί από μόνο του ένα άλλο ρεκόρ και φαίνεται πως δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί από ένα άλλο μειονοτικό ΜΜΕ της Θράκης.

Από την άλλη αξίζει να επισημανθεί ότι τα παραπάνω στατιστικά δεν περιέχουν τους αναγνώστες από την Τουρκία. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός ότι αυτά τα στατιστικά στοιχεία στην συντριπτική τους πλειοψηφία προέρχονται αποκλειστικά από τους αναγνώστες μας από την περιοχή της Θράκης. Αυτό αποδεικνύει το μέγεθος της επιτυχίας του Αζινλίκτσα και μας κάνει υπερήφανους.

Συγκρίνοντας τα δικά μας στατιστικά στοιχεία που είχαμε δημοσιεύσει τον Ιούλιο του 2017 (ΕΔΩ), παρατηρούμε ότι σήμερα σχεδόν πενταπλάστηκαν οι προβολές σελίδων, ενώ τριπλασιάστηκαν οι περίοδοι συνδέσεων και διπλασιάστηκαν οι μόνιμοι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα υπόλοιπα μειονοτικά ΜΜΕ, εκτός από ένα, δεν είχαν το θάρρος μέχρι σήμερα να δημοσιεύσουν στην κοινή γνώμη τα στατιστικά στοιχεία από το Google Analytics σχετικά με την επισκεψιμότητα τους.

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τους αναγνώστες μας που μας έφεραν στην πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω ακόμη και τις ελληνόγλωσσες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και τις εφημερίδες της Θράκης που απευθύνονται σε ένα ευρύτερο κοινό.

https://www.azinlikca.net/eidiseis/item/23081-to-azinlikca-makran-proti-se-anagnosimotita-eidiseografiki-istoselida-pano-apo-2-ekat-provoles-se-enan-mina.html

2/4/2020

Σχ: Τα νούμερα αυτά δείχνουν πως η συντριπτική πλειοψηφία της μειονότητας διαβάζει το Αζινλίκτσα. Αυτή και η tiken.net είναι οι μοναδικές ιστοσελίδες πού είναι τουρκόφωνες, που οι διαχειριστές τους είναι στη Θράκη και είναι ανεξάρτητες. Μάλιστα στην Τουρκία την έχουν μπλοκάρει . Απλά επειδή δεν είναι φερέφωνα του Ταγίπ…Να προσθέσουμε πως στο παρελθόν είχε και κείμενα στα ελληνικά τα οποία προφανώς λόγω έλλειψης πόρων, κόπηκαν. Ευχόμαστε να πάνε ακόμα καλύτερα και να επανέλθουν και τα ελληνικά στην ιστοσελίδα τους.

Previous Article

Τα ημερήσια επίσημα (….) στοιχεία για τον κορωνοϊό στην Τουρκία

Next Article

Βίντεο από Χίο – Μόλις πήρε το επίδομα….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *