Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

No Comments Share:

Γεύμα προς τον τοπικό τύπο από τον βουλευτή Αϊχάν Καραγιουσούφ

Ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ παρέθεσε απόψε (16 Δεκεμβρίου) δείπνο προς τον τοπικό τύπο της Ροδόπης. Στο δείπνο που παρατέθηκε στο χωριό Θάμνα, κοντά στον Καραγιουσούφ ήταν ο πρώην βουλευτής Μουσταφά Μουσταφά και τοπικοί αξιωματούχοι του κόμματος.

Στην σύντομη ομιλία που έκανε ο βουλευτής Αϊχάν Καραγιουσούφ, ανέφερε πως η ανταπόκριση στην πρόσκληση που έκανε προς τον τοπικό τύπο, είναι κάτι που τον τιμά. Ο Καραγιουσούφ εξέφρασε τις απόψεις του λέγοντας πως ¨Έχουμε πολλά κοινά θέματα για να συζητήσουμε και να αγωνιστούμε. Εάν έχετε τις ίδιες ιδέες μαζί μου, αυτός ο αγώνας θα δοθεί από κοινού. Πιστεύω πως εφόσον ήρθατε εδώ είμαστε ομοϊδεάτες. Ήρθαμε εδώ να γνωριστούμε. Είμαστε έτοιμοι για συνεργασία για την σωστή ενημέρωση της κοινωνίας μας¨.

 Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 16/12/2012

Σχ : Αξιοπρόσεκτα υποβαθμισμένη από τον μειονοτικό τύπο η εν λόγω συνάντηση. Αν βέβαια η πρόσκληση ήταν μόνο προς τους μειονοτικούς δημοσογράφους τότε μάλλον θα άλλαζαν τα πράματα…Ενδεικτικό και αυτό του πως εννοούν την ¨ομαλή συμβίωση και συνύπαρξη¨  το μαγαζί της οδού Ιώνων και τα φερέφωνα του.

Previous Article

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΑΝΙΟΥ

Next Article

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *