Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΪΧΑΝ ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ

0 σχόλια Share:

Αϊχάν Καραγιουσούφ : Θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε προσπάθειες για τα θέματα είτε της μειονότητας είτε της πλειονότητας

144294555542472

Ο Αϊχάν Καραγιουσούφ, ένας από τους δύο βουλευτές που εξελέγησαν με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ροδόπη, σχολίασε στην εφημερίδα Γκιουντέμ τα αποτελέσματα των πρόωρων εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ο βουλευτής Αϊχάν Καραγιουσούφ καταρχήν ευχαρίστησε τον κόσμο της περιοχής για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον ΣΥΡΙΖΑ και είπε πως θα συνεχίσει να προσπαθεί για τα θέματα και της μειονότητας και της πλειονότητας.

¨ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΕΩΘΗΚΕ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ¨
Ο βουλευτής Καραγιουσούφ υπενθύμισε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας λόγω των ενδοκομματικών ρήξεων αποφάσισε να πάει σε πρόωρες εκλογές, κάτι που όπως είπε ήταν μια σωστή απόφαση. Ο Καραγιουσούφ είπε πως ο Τσίπρας με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο μετέφερε στην κάλπη αυτό το θέμα, παίρνοντας την απόφαση για πρόωρες εκλογές : ¨Με τις ψήφους που έδωσε ο λαός στον Τσίπρα, ανανέωσε την εμπιστοσύνη του.Έτσι το κόμμα της Λαϊκής Ενότητας που σχηματίστηκε από την ομάδα που αποχώρησε από το κόμμα, έμεινε εκτός βουλής. Μάλιστα το ποσοστό των ψήφων που πήραν μας έδειξε καθαρά το αντίκρυσμα που είχαν στον κόσμο αυτά που έλεγαν.¨

Ο Καραγιουσούφ ανέφερε πως η επανεκλογή του ήταν λίγο έκπληξη για τον ίδιο, καθώς με βάση τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου κάποιοι ψηφοφόροι προτίμησαν το ΠΟΤΑΜΙ ή άλλα κόμματα. O Kαραγιουσούφ συνέχισε λέγοντας πως ¨Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν περίμενα καθόλου πως η ΝΔ θα έπεφτε τόσο στην Ροδόπη που να μην βγάλει ούτε βουλευτή. Λαμβανομένου υπόψη του εκλογικού νόμου, η ΝΔ πήρε αλλού την έδρα και όχι εδώ, επειδή εδώ πήρε κάτω από 25%. Και αυτή την έδρα την πήρε ο πρώτο κόμμα της περιοχής ο ΣΥΡΙΖΑ¨.

¨Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ¨
Ο Καραγιουσούφ ευχαρίστησε τους πάντες ανεξαρτήτως θρησκείας, γλώσσας και καταγωγής για την στήριξη που παρείχαν στον ΣΥΡΙΖΑ και είπε : ¨Να ξέρουν όλοι πως υπάρχουν δύο βουλευτές που θα εκπροσωπήσουν τους Έλληνες πολίτες χριστιανούς και μουσουλμάνους που ζούνε στην Ροδόπη. Και αν και λέγονται Μουσταφά ή Αϊχάν, οι άνθρωποι αυτοί μεγάλωσαν στην Ροδόπη, έζησαν για την Ροδόπη λαό θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την Ροδόπη. Χριστιανοί ψηφοφόροι μας ψήφισαν. Έδωσαν μια πολύ καλή απάντηση στις αιτιάσεις του τύπου ¨Δεν μπορείτε να πάρετε ψήφους από τους Έλληνες¨. Αυτό είναι μια αλήθεια που δεν πρέπει να ξεχαστεί και πρέπει να υπογραμμιστεί. Αυτό σημαίνει πως κάποια πράματα στην περιοχή μας έχουν αρχίσει να αλλάζουν. Βιώνουμε χρόνια στα οποία οι άνθρωποι κρινουν τους ανθρώπους που θα τους εκπροσωπήσουν ανάλογα με την αξία τους και ανεξαρτήτως από καταγωγή, θρησκεία και γλώσσα.
……………………….
……………………….
Εφ. Γκιουντέμ 22/9/2015

Previous Article

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΑΛΑΦΙΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ

Next Article

TA TOYIT TOY ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *