Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

0 σχόλια Share:

Ο βουλευτής Αϊχάν Καραγιουσούφ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της GTGB

Σήμερα 7 Ιανουαρίου 2013 ο βουλευτής Αϊχάν Καραγιουσούφ και ο πρώην βουλευτής (ΣΥΝ) Μουσταφά Μουσταφά επισκέφτηκαν την Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής (GTGB) και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Κοράι Χασάν.

Στην συνάντηση που κράτησε περίπου μια ώρα ο πρόεδρος Κοράι Χασάν περιέγραψε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το κυλικείο της GTGB, και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη αυτή.

Ο δε βουλευτής Αϊχάν Καραγιουσούφ υπενθυμίζοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις μειονότητες, τόνισε πως πρέπει η GTGB το συντομότερο δυνατό να αναγνωριστεί από τις κρατικές αρχές, και είπε : ¨Αντί να εργαζόμαστε σήμερα για μια προσωρινή λύση για το κυλικείο της GTGB, επιδίωξη μας είναι πως πρέπει να υπάρξει μια μόνιμη λύση. Και αυτό θα είναι δυνατόν με την κατά το συντομότερο δυνατό αναγνώριση της GTGB από το κράτος. Σε αυτό το θέμα η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτή και ξεκάθαρη. Οι μειονότητες αποτελούνε πλούτο για μια χώρα¨.

Μετά από την συνάντηση, ο πρόεδρος της GTGB Κοράι Χασάν χάρισε μια πλακέτα στον Αϊχάν Καραγιουσούφ, προς ανάμνηση της σημαντικής αυτής επίσκεψης

 Εφ. Μπιρλίκ 7/1/2013

Σχ : Αλήθεια το γραφείο τύπου του βουλευτή Καραγουσούφ βγάζει ανακοινώσεις που είναι μόνο για μειονοτικές εφημερίδες ;  Δεν πρέπει να στέλνει τις ίδιες ανακοινώσεις σε όλους ;

Previous Article

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΟΥΡΑΝ ΚΑΛΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!