Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΣ ΜΕΤΕ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΙΜΑΜΗΔΩΝ…

2 Comments Share:

 

Αξιότιμοι Αδελφοί μου,

…………….

Για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως Μουσουλμάνοι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε αισθήματα ενότητας και ομοψυχίας. Όμως αυτή η ενότητα και η ομοψυχία, πρέπει να υπάρχει στην ουσία και όχι στα λόγια. Πρέπει να στηρίξουμε τα παιδιά μας που είναι η εγγύηση του μέλλοντος μας και πρέπει να τα αναθρέψουμε με τρόπο κατάλληλο, βασιζόμενοι στην εθνική και θρησκευτική κληρονομία.

Αγαπητοί αδελφοί μου, πρέπει να συνεχίσουμε και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την ύπαρξη της Μουσουλμανικής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης. To κράτος της Ελλάδας στο οποίο ζούμε, για να μας αφομοιώσει συνεχίζει τις προσπάθειες  να εξαφανίσει τη θρησκεία μας το Ισλάμ, και την εθνική μας ταυτότητα, που είναι ο τουρκισμός μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε όρθιοι με την άδεια και τη χάρη του Θεού, εάν στηρίξουμε τη θρησκεία μας, τη γλώσσα μας και τα τουρκικά εθιμά μας, που έμειναν από την οθωμανική περίοδο, για να συνεχίσει η υπαρξή μας και να συνεχίσει το εζάνι να ακούγεται στα τεμένη μας.

Στην αντίθετη περίπτωση, εάν δεν στηρίξουμε αυτές τις αξίες μας, τα ιερά μας, που μας άφησαν κληρονομία οι προγονοί μας, θα εξαφανιστούμε. Θέλω να αναφερθώ και σε ένα άλλο θέμα. Οι τοποτηρητές που διόρισε το κράτος, γυρίζουν στα χωριά μας και σε αυτή την περιήγηση , χρησιμοποιούν ως λαβίδα τους 240 ιμάμηδες που διόρισε το κράτος. Τι περίεργο, το κράτος έσβησε με μια μολυβιά τους μουφτήδες που διόρισε πριν 30 χρόνια και στη θέση τους διόρισε άλλους. Αυτά τα άτομα παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως τοποτηρητές στα χωριά που πηγαίνουν. Βλέπετε πόση είναι η αξία των ανθρώπων που χρησιμοποιούσαν επί 30 χρόνια. Και τώρα πόση είναι η αξία των διορισμένων και αυτών που διορίστηκαν με τον νόμο των 240 Ιμάμηδων ;  Συνεπώς, να προσέχετε τέτοιου είδους άτομα. Μην ρεζιλεύετε την κοινότητά σας, παραδίνοντας τα τεμένη σ’ αυτούς που τρώνε παράνομα λεφτά, λέγοντας ότι είναι διορισμένοι ιμάμηδες του κράτους. Κανένα Έθνος δεν μπόρεσε να αποκτήσει τα δικαιώματά του χωρίς αγώνα, και δεν μπορεί…

Εμείς στο δίκαιο αγώνα μας, ζητάμε από το κράτος μας…. Να αναγνωρίσει τους εκλεγμένους Μουφτήδες μας. Eάν δεν γίνεται αυτό, να ανακοινώσει εκλογές μουφτήδων με τη συμμετοχή του λαού μας, με δημοκρατικό τρόπο, στο πλαίσιο των δικαιωμάτων μας που πηγάζουν από τις συμφωνίες. Και εάν δεν γίνεται και αυτό, να εξασφαλίσει τη δυνατότητα εκλογής μουφτή μας στους ιεροκήρυκες, στους δασκάλους των φροντιστηρίων Κορανίου, στους ιμάμηδες και στους μουτεβελήδες, που είναι ενεργοί στη Δυτική Θράκη. Όπως  δεν διορίζουν με το ζόρι μητροπολίτη στους χριστιανούς, έτσι και σε εμάς δεν πρέπει να μας επιβάλλουν τον μουφτή.

……………

http://www.iskecemuftulugu.org/haber.php?duyid=437

6/3/2019

Σχ:  Άραγε ο κ. Μέτε έχει ακούσει κάτι για  ένα ευαγές ίδρυμα στην Κομοτηνή όπου κάποιοι πληρώνονται ανάλογα με τις πληροφορίες που παρουσιάζουν για τα χωριά τους;  Αυτό που κάνουν δεν συνιστά προδοσία της χώρας τους ; Ή μήπως πρώτη φορά το ακούει αυτό; 

Οι τουρκόψυχοι σύλλογοι που στήνονται σε τόσα χωριά, οι εκδρομές και εκδηλώσεις που οργανώνουν σύλλογοι όπως η TEΞ και η GTGB άραγε από που χρηματοδοτούνται;   

Αυτά είναι νόμιμα λεφτά; 

Και μουφτής δεν εκλέγεται ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο…

 

Previous Article

¨ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΕΙΛΗ¨…

Next Article

Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. Αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους όλοι αυτοί οι “περιούσιοι” (διορισμένοι ή μη) για την κατάντια της κοινωνίας μας, βγαίνουν από πάνω να μας πουλήσουν και “πνεύμα”.
    Κοιτάξτε, λοιπόν, μην ξεσηκωθεί καμιά μέρα ο κόσμος εναντίον όλων εσάς (μουφτήδες, παπάδες, πολιτικάντηδες και λοιποί απατεώνες) και σας πάρει με τις πέτρες και αφήστε τα σάπια.
    Κουραδόμαγκες!

  2. Είτε σας αρέσει είτε όχι, η Συνθήκη των Αθηνών του 1913 έλεγε ότι οι μουφτήδες πρεπει να εκλέγονται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *