Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

No Comments Share:

Aφθονία φιλανθρωπικής εκδήλωσης στην Αθήνα

Ο τομέας γυναικών της GTGB (Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής) στις 23 και 24 Νοεμβρίου μετείχε σε φιλανθρωπική εκδήλωση που οργάνωσαν ξένες πρεσβείες προς βοήθεια των παιδιών που έχουν ανάγκη.

Στην εκδήλωση που οργανώθηκε στην Helexpo μετείχαν παρέχοντας την στήριξη τους η Ζεϊνέπ Ουράς-σύζυγος του πρέσβη της T.C. στην Αθήνα Κερίμ Ουράς και η σύζυγος του κυρίου Οσμάν Ιλχάν Σενέρ-προξένου στην Κομοτηνή κυρία Νουρέλ Σενέρ.

Στην φιλανθρωπική εκδήλωση στην Αθήνα μετείχαν ο πρόεδρος της GTGB και μέλος του δημοτικού συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την Ισότητα¨ Κοράι Χασάν και περίπου 40 Δυτικοθρακιώτισσες γυναίκες, μεταξύ των οποίων η επικεφαλής του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την Ισότητα¨ Σιμπέλ Μουσταφάογλου, η Γιλντίζ Αλή Τσαούς-σύζυγος του προέδρου του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς και η επικεφαλής του τομέα γυναικών της GTGB Ελμάς Χουσέμογλου.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ GTGB

Ο τομέας γυναικών της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής και ο πρόεδρος της GTGB στις 23 και 24 Νοεμβρίου, οργάνωσαν ταξίδι στην Αθήνα.

Στα πλαίσια του ταξιδιού μετείχαν καταρχήν στην κοινή φιλανθρωπική εκδήλωση που οργάνωσαν 33 ξένες πρεσβείες για να βοηθηθούν τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με την Ζεϊνέπ Ουράς-σύζυγο του πρέσβη της T.C. στην Αθήνα Κερίμ Ουράς και την σύζυγο του κυρίου Οσμάν Ιλχάν Σενέρ-προξένου στην Κομοτηνή κυρία Νουρέλ Σενέρ.

Ακολούθως η επιτροπή μας έκανε ένα περιεκτικό γύρο στην Αθήνα και επέστρεψαν πίσω.

Στο οργανωθέν ταξίδι συνόδεψαν και η επικεφαλής του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την Ισότητα¨ Σιμπέλ Μουσταφάογλου, η Γιλντίζ Αλή Τσαβούς-σύζυγος του προέδρου του DEB.

 Εφ. Μπιρλίκ 26/11/2012

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Next Article

Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *