Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

No Comments Share:

Δελτίο Τύπου -Ανεξάρτητοι Ελληνες

foto-opla-temenos-iliopetras

Όπλα και φυσίγγια σε τζαμί στην Ξάνθη.

Tα όπλα τα οποία βρέθηκαν στο τζαμί στο χωριό Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, στην Ξάνθη δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός και επιδέχεται ερμηνείες που όλες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η πολιτική της Τουρκίας, γενικότερα αλλά και ειδικότερα για την Θράκη όπου υπάρχει μειονότητα μουσουλμάνων, είναι η δημιουργία κλίματος πόλωσης, αστάθειας και φόβου.
Είναι υποχρέωση μας να διαφυλάξουμε την κοινωνική ενότητα στην περιοχή περιορίζοντας τις τοπικές και να δημιουργήσουμε κλίμα ασφάλειας στους πολίτες Χριστιανούς και Μουσουλμάνους οι οποίοι το μόνο που επιθυμούν είναι να συνεχίσουν να ζουν ειρηνικά μαζί με τις οικογένειες τους στην πατρίδα τους, την Ελλάδα.
Η αμφιλεγόμενη δράση του προξενείου το οποίο αδιαφορεί για το νομοθετικό και θεσμικό πλαίσιο και αυθαιρέτως δρα σαν να είναι «κράτος εν κράτη» στην καθημερινή ζωή των κατοίκων με την δικαιολογία ότι προστατεύει την ακεραιότητα, της πολιτιστικής παράδοσης και των εθίμων της Μουσουλμανικής μειονότητας ακυρώνει την συνθήκη της Λωζάννης και εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας και όχι της Θρακιώτικης κοινωνίας.
Οφείλουν να καταλάβουν οι πάντες ότι στη Θράκη, στην Ελλάδα, υπάρχει θρησκευτική μειονότητα, η μουσουλμανική και όχι εθνική μειονότητα. Αυτό στηρίζεται στη Συνθήκη της Λωζάννης και δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει.

30/3/2017

Σχ: Προσυπογράφουμε και εμείς την ανακοινωση των ΑΝΕΛ. Αφού λοιπόν όμως αυτή είναι η δράση του τουρκικού προξενείου, τότε αναμένουμε και την λήψη μέτρων εναντίον του. 

Previous Article

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ¨ΓΚΡΙΖΟΥ ΛΥΚΟΥ¨ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Next Article

Καί μία διαφορετική εἴδηση ἀπό τή Θράκη

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *