Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ-ΓΡΑΦΕΙO ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

No Comments Share:

Θα ανοίξει στην Αδριανούπολη το 16ο του παράρτημα

vali

Ο BTTDD θα ανοίξει στην παράρτημα στην Αδριανούπολη

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΒΤΤDD) Τανέρ Μουσταφάογλου και μια επιτροπή που τον συνόδευε επισκέφτηκαν τον νομάρχη της Ανδριανούπολης Χασάν Ντουρουέρ στο γραφείο του.

………….

Ο Μουσταφάογλου ανέφερε στον νομάρχη Ντουρουέρ πως θέλουν να ανοίξουν το 16ο παράρτημα του συλλόγου στην Αδριανούπολη διότι αυτή είναι το κέντρο των Βαλκανίων, και εκείνος έδωσε εντολή στον Διευθυντή Τουρισμού και Πολιτισμού Αχμέτ Χατζίογλου να προβεί σύντομα σε έρευνα για ανεύρεση χώρου.

val

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Μουσταφάογλου είπε πως στην Τουρκία υπάρχουν περίπου 1 εκατομμύριο Τούρκοι της Δυτικής Θράκης προσθέτοντας πως ¨Εμεις συνεχίζουμε τις δραστηριότητες μας ως σύλλογος για να συγκεντρώσουμε τους ανθρώπους μας που ζουν εδώ υπό μία στέγη και να λύσουμε προβλήματα τους. Θεωρήσαμε πως σε μια σημαντική πόλη σαν την Αδριανούπολη πρέπει να υπάρχει παράρτημα μας. Εδώ υπάρχουν περίπου 600 φοιτητές μας που σπουδάζουν. Με σκοπό την επίλυση των θεμάτων τους και την διασφάλιση της ενότητας τους, σύντομα θα κάνουμε τα εγκαίνια του συλλόγου μας¨.

…………………

………………….

Εdirnehaberci 19/12/2013

Σχ : Αυτό θα πει οργάνωση πολιτών. Γραφεία από το κράτος, λεωφορεία δωρεάν από το κράτος σε κάθε εκλογική αναμέτρηση για να πάνε να ψηφίσουν όσοι θέλουν στην Ελλάδα, απόλυτη ταύτιση με το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών,  αλλά κατά τα άλλα ¨σύλλογος πολιτών¨…. 

Previous Article

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΓΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ !

Next Article

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΓΕΜΕΝ ΜΠΑΓΙΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *