fbpx

TourkikaNea.gr

Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

KATAΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΛΕΕΙ…

2 Comments Share:
KATAΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΛΕΕΙ...

ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αναφέρεται πως στην Ελλάδα οι ελληνικές αρχές προσπαθούν με ανακοινώσεις να εμποδίσουν τους ομογενείς μας που ζούνε εκεί, να σφάξουν κουρμπάνια.
Οι ελληνικές αρχές με ανακοινώσεις που έκαναν σε περιοχές.όπου ζει έντονος πληθυσμός Τούρκων και μουσουλμάνων, δήλωσαν πως θα επιβληθούν υψηλά πρόστιμα σε αυτούς που θα σφάξουν κουρμπάνια σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν σφαγεία.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Στην ανακοίνωση που έκανε στην Αλεξανδρούπολη ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Μουσουλμάνων Ελλήνων Πολιτών με Μητρική Γλώσσα τα Τουρκικά Αλληλεγγύη και Ανάπτυξη, αναφέρονται τα εξής: ” Πάντοτε αυτή ήταν η στάση του κράτους απέναντι μας. Βγάζουν αποφάσεις τού τύπου “Κάντε ότι θέλετε, αρκεί να μην ακουστεί, να μην έρθει στην επικαιρότητα και βρεθούμε απολογούμενοι”

Την στιγμή που στον Έβρο δεν υπάρχει σφαγείο έβγαλαν ανακοίνωση πως θα τιμωρηθούν λέει όσοι σφάξουν ζώα εκτός σφαγείου. Λες και θα ελέγξουν ένα-ένα τα σπίτια για να δούνε αν έσφαξαν ζώα. Στόχος τους δεν είναι τιμωρήσουν, στόχος της ανακοίνωσης είναι σε περίπτωση ατυχήματος ή μιας αρνητικής κατάστασης, αν βρεθουν απολογούμενοι να μπορούν να πουνε πως “εμείς κάναμε ανακοίνωση αλλά αυτός ο κόσμος δεν εφαρμόζει τους νόμους” και έτσι να εμφανιστουν καθαροί. ”

Ο αρμόδιος του συλλόγου ο Γιασάρ Δαγλή ζήτησε από τους αρμόδιους να ανακοινώσουν πως θα σφάξει ζώα ο κόσμος σε περιοχή όπου δεν υπάρχει σφαγείο.

Σε λεπτομερή δήλωση που έκανε ο Νταγλί στον ALFA TV σχετικά με το θέμα, έκανε έκκληση προς τις ελληνικές αρχές.
Ο Νταγλί για να τραβήξει την προσοχή των ελληνικών αρχών δήλωσε: “Προσφύγετε στον μουφτή… μάθετε τα θρησκευτικώς δέοντα και εξηγήστε την κατάσταση στους ανθρώπους. Επιδείξτε τους μέρος. Εάν νομίζετε πως με μια ανακοίνωση στην οποία συμβουλεύετε κάτι το αδύνατο, βγάζετε την ευθύνη από πάνω σας, γελιέστε. Το κράτος για πολλά χρόνια μας πέταξε στην γωνία. Και τώρα πριν από το Κουρμπάν Μπαιράμ, βγήκε ανακοίνωση από την νομαρχία πως θα υπάρξουν τιμωρίες για τις εκτός σφαγείων σφαγές ζώων. Καταρχήν είναι ανάγκη να γνωρίζουν το εξής. Στον Έβρο δεν υπάρχει σφαγείο. Στην πραγματικότητα έκαναν μια ανακοίνωση ώστε σε περίπτωση εμφάνισης άσχημου γεγονότος, να το “στρίψουν”. Για αυτό τον λόγο έκαναν την ανακοίνωση. Αλλως αδιαφορούν για το αν ο κόσμος σφάξει στον δρόμο ή στα σπίτια. Εγώ λοιπόν καταγγέλω την στάση τους. Αφήστε τις ανακοινώσεις, δείξτε ενδιαφέρον και συναντηθείτε με τον μουφτή. Βρείτε μια λύση σε αυτό το θέμα”

Ορχάν Ντογάν

http://www.edirnesonhaber.com/…/yunanistandan-kurban-baskis…
21/8/2017

Σχ: Στην ουσία δηλαδή δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ουσιαστικό πρόβλημα με τα κουρμπάνια. Αλλά προφανώς κάπως έπρεπε να εμφανιστεί και στα ΜΜΕ ο κ. Δαγλή…
Και να δώσει έτσι πάτημα στην κωλοφυλλάδα του Ταγίπ να γράφει για “καταπίεση” .

Previous Article

ΟΘΩΜΑΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΟΘΩΜΑΝΟΥ

Next Article

ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. Αυτός ο Δαγλή εξελίσσεται σε καλό τουρκο”σταρ”.
    Άπό παλιά έλεγε πως είναι “εγγόνι οθωμανών” κι όχι αθίγγανος. Ποιανού “παιδί” όμως είναι δεν μας λέει!! Άξιος ο (όποιος) μισθός

  2. Φίλοι μου, “καταπίεση” δέχονται καθημερινά εκατομμύρια πολίτες σ’ αυτή τη χώρα σε διάφορα θέματα κι επίπεδα.
    Εσείς αν ήσασταν σωστοί, τίμιοι και συνειδητοποιημένοι πολίτες, θα απευθυνόσασταν μόνοι σας στις αρχές για βοήθεια και είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποια λύση θα βρισκόταν.
    Τα υπόλοιπα μάς είναι γνωστά.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.