Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΛΕΒΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΞΕΝΟΦΡΟΝΕΣ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΙΛΙΑ !

No Comments Share:

 

Ο Τεκκές του Σαγίντ Αλή Σουλτάν αποφάσισε να μην επιτρέψει τον σύλλογο Χίλια

Η Επιτροπή Διαφύλλαξης του Τεκκέ του Σαγίντ Αλή Σουλτάν που είναι από τους πιο ριζωμένους φορείς στην Δυτική Θράκη ανακοίνωσε πως δεν θα επιτρέψει στον Πολιτιστικό και Μορφωτικό σύλλογο Χίλια να διοργανώσουν εναλλακτικό πανηγύριο στην περιοχή του Χίλια, διότι όπως αναφέρει βλάπτονται τα ιερα των Αλεβιτών.
Οι Αλεβίτες που έκλεισαν με τρακτέρ το Χίλια, αναφέρουν πως δεν θέλουν υπό την επωνυμία του συλλόγου Χίλια να επιεικνύεται ασέβεια στα ιερά των Αλεβιτών.
……………….
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής :

Ανακοινώνεται στον λαό της Δυτικής Θράκης
H Επιτροπή προστασίας του Τεκκέ του Σαγίντ Αλή Σουλτάν, αποφάισε να μην επιτρέψει στον πολιτιστικό σύλλογο Χίλια να διοργανώσει ένα εναλλακτικό πανηγύρι.  Ο λαός της περιοχής μας ακόμη δεν λεχει εγκαταλείψει την επιλογή του. Παρακαλούμε ιδιαίτερα προς αποφυγήν δυσάρεστων περιστατικών το Σαββατοκύριακο να μην πλησιάσει κανείς την περιοχή του Χίλια.
Σημείωση: Τα άτομα τα οποία θα έρθουν αύριο τα καλούμε στα κοντινά τζαμιά μας στην Ρούσα και το Γονικό, τους περιμένουμε για διαβούλευση σχετικά με το θέμα του Χίλια.

Επιτροπή Μουσουλμάνων Αλεβιτών Θράκης

http://www.azinlikca.net/yunanistan-bati-trakya-haber/item/15231-seyyid-ali-sultan-dergahi-secek-dernegi-ne-izin-vermeme-karari-aldi.html
9/8/2018

Σχ: Μπράβο στον κόσμο της περιοχής που έδειξε πως ¨δεν μασά¨ από απειλές και ταξίματα  και πάνω από όλα βάζει την πίστη του ! Ας νιώθουν Έλληνες, ας νιώθουν Βούλγαροι, ας νιώθουν Τούρκοι, το σημαντικό είναι να είναι ελεύθεροι άνθρωποι και δημοκράτες και όχι τζουτζέδες του προξενείου… 

Previous Article

ΤΟ ΚΡΑΧ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !

Next Article

ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΕ ΟΙ NOMIMOI ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *