Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΟΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΛΑΝΤΕΠΕ

No Comments Share:

Mε τους αγώνες πάλης και με διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, περατωθεί αν οι αγώνες πάλης με λάδι και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Αλαντεπε

alan-ft1

Από την άλλη, δεν επετράπη την Παρασκευή στον δήμαρχο του Οσμάνγκαζι Προύσας Μουσταφά Ντουντάρ να εισέλθει στην Ελλάδα για να μετάσχει στις εκδηλώσεις.

Αλλά την Κυριακή ήρθε αυτή η δήθεν απαγόρευση εισόδου και έτσι ο Ντουντάρ μετείχε στις εκδηλώσεις αυτής της μέρας. Μεταξύ των μετεχόντων στις εκδηλώσεις ήταν ο υποπρόξενος της τουρκικής δημοκρατίας στην Κομοτηνή Αλπέρ Ατάκ, οι βουλευτές Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν και Αιχάν Καραγιουσουφ, ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο δήμαρχος αυριανών Ιμπραήμ Σεριφ , εκπρόσωποι άλλων μειονοτικών συλλόγων και χιλιάδες άτομα από τα γύρω χωριά .

Στην σύντομη δήλωση που έκανε στο τουίτερ ο πρόξενος Αλπερ Ατάκ ανέφερε πως ¨ συνεχίζονται με επιτυχία οι ιστορικές πολιτιστικές εκδηλώσεις και αγώνες πάλης με λάδι του Αλάντεπε. Συγχαίρουμε αυτούς που μόχθησαν¨ .

Στο μεταξύ ο υπό πρόξενος Αλπερ Ατάκ επισκέφτηκε το σταντ που είχε ο περιβαλλοντολογικός όμιλος μελισσοκόμων , και τους ευχήθηκε να έχουν επιτυχίες.

……………

Εφ. Μπιρλίκ 1/9/2013

Previous Article

ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Next Article

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *