Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ¨….

No Comments Share:

turan

O βουλευτής Τσανάκκαλε και αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΑΚΡ Μπουλέντ Τουράν κατήγγειλε με σκληρή γλώσσα τις πρακτικές του ελληνικού κράτους κατά της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης και ζήτησε να περατωθούν οι φασιστικές πρακτικές.

Ο Μπουλέντ Τουράν σε δήλωση του στην εφημερίδα Çanakkale Demokrat είπε τα εξής ; Εδώ και κάποιο διάστημα η τουρκική μειονότητα που ζει στην δυτική Θράκη υπόκειται σε άσχημη συμπεριφορά από το ελληνικό κράτος. Πριν από κάποιο διάστημα φίλος του εκλεγμένου μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε απήχθη και απειλήθηκε.  Ο Αχμέτ Μέτε απειλήθηκε.  Τώρα λοιπόν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Παναγιώτης Κεραμάρης που διορίστηκε από τον κυβερνητικό εταίρο ΑΝΕΛ ( που είναι γνωστό πως είναι εχθροί του Ισλάμ και των Τούρκων) πραγματοποιεί φασιστικές πρακτικές σε σημείο που να απαγορεύει την ομιλία των τουρκικών στα μειονοτικά σχολεία.

Μάλιστα ο Κεραμάρης δηλώνοντας πως το έκανε αυτό με αναφορά στην Λωζάννη, ουσιαστικά κοροϊδεύει τους Τούρκους στην περιοχή.  Το ελληνικό κράτος θα πρέπει να φέρεται στα πλαίσια του νόμου στους Τούρκους πολίτες του που ζούνε υπό την κυριαρχία του και θα πρέπει να επιδείξει την δέουσα φροντίδα. Οι κυβερνήσεις του ΑΚΡ από την μέρα που ήρθαν στην κυβέρνηση, πραγματοποίησαν μεταρρυθμίσεις για να αναπτυχθούν τα δικαιώματα των μειονοτήτων που ζούνε στην χώρα.  Είναι προβληματικό λοιπόν όταν έτσι είναι η κατάσταση, να εμφανίζονται στην Θράκη φασιστικές πρακτικές.  Το ελληνικό κράτος έχει πολλά ακόμη μαθήματα να πάρει από την Τουρκία σε αυτό το θέμα. Τους καλούμε να παραδειγματιστούν από την Τουρκία¨.
http://cinarfm.gr/haber-oku.php?haberid=7960

22/4/2016

Previous Article

ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Next Article

ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ HDP ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΡ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *