Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε : ¨Το κράτος βλέπει τους μειονοτικούς σαν θήραμα¨ !

2 Comments Share:

Kείμενο του ιστολόγιου  25/1/2021

Σε συνέντευξη που έδωσε ο ψευδομουφτής Ξάνθης, μεταξύ άλλων ανέφερε και τα εξής :

-Απαγορεύεται στην μουσουλμανική-τουρκική μειονότητα να πει πως “είμαι Τούρκος”. Απαγορεύεται στους συλλόγους που ίδρυσε  και ιδρύει να χρησιμοποιούν την λέξη “Τουρκικός”. Έκλεισαν τους συλλόγους που εξέφραζαν τον τουρκισμό της μειονότητας και δεν επιτρέπουν να ανοίξουν άλλοι. Ενώ παλιά στα δημοτικά σχολεία έγραφε “Τουρκικό δημοτικό”, αργότερα χρησιμοποιήθηκαν οι όροι “μειονοτικό” ή “μουσουλμανικό”. Ακόμη χρησιμοποιείται η χρήση του “μειονοτικού”. Στις τελευταίες μέρες του 2020, άλλαξαν και το όνομα των μεντρεσέδων σε “Μουσουλμανικός μεντρεσές”.

-Σε περίπτωση που οι βουλευτές, μουφτήδες, δήμαρχοι η πρόεδροι συλλόγων που είναι μέλη της μουσουλμανικής-τουρκικής μειονότητας, δηλώσουν πως είναι Τούρκοι, η πως η μειονότητα είναι τούρκικη, αυτό ανοίγει τον δρόμο για τα δικαστήρια. Ακόμη και οι βουλευτές-μέλη της μειονότητας αυτό δεν μπορούν να το πούμε αυτό. Και αν το πει δέχεται προσβολές. Κανένας αναγνωρισμένος από το κράτος δεν μπορεί να το επιχειρήσει αυτό. Αποτελεί αίτιο διαγραφής. Αλλά οι εκλεγμένοι μουφτήδες με την δύναμη που παίρνουν από τον λαό, το εκφράζουν αυτό σε κάθε περιβάλλον. Γίνονται δικαστήρια και έρευνες , αλλά αυτά εμάς δεν μας τρομάζουν.

-Τα θύματα του άρθρου 19 είναι περίπου 60.000. Αν και λέγεται πως έχουν το δικαίωμα να ανακτήσουν την υπηκοότητα τους, η διαδικασία της γραφειοκρατίας είναι πολύ αργή και διεξάγονται πολύ βαθιές έρευνες πληροφοριών. Φαίνεται να είναι αδύνατο για τα θύματα, να ανακτήσουν την υπηκοότητα τους.

-Ενώ η διοίκηση των Βακουφίων, πρέπει να εκλέγεται από την μειονότητα, από την περίοδο της χούντας, διορίζονται εκεί Έλληνες πολίτες. Παρέμβαση της μειονότητας δεν υπάρχει. Η διαχείριση των περιουσιών είναι στα χέρια Ελλήνων. Ακίνητα που ανήκουν σε βακουφικά ιδρύματα, χαρίζονται σε Έλληνες μέσω πώλησης είτε με ενοικίαση μέσω μικρού ενοικίου. Γίνονται εργασίες για να μην αποδοθούν αυτά τα ακίνητα στην μειονότητα.

-Στην μειονότητα παρέχεται η ελευθερία κοινωνικής οργάνωσης. Αλλά απαγορεύεται σε αυτές τις οργανώσεις να υπάρχει ο όρος “Τουρκικός” , όπως και το να κάνουν προπαγάνδα τουρκισμού. Αυτές οι οργανώσεις παρακολουθούνται πολύ στενά και επιθεωρούνται από το ελληνικό παρακράτος.

-Στα μάτια του κράτους τα μέλη της μειονότητας είναι σαν θήραμα που πρέπει να φυγαδευτεί προς την Τουρκία. Ασκούνται ύπουλες πιέσεις σε οικονομικό, θρησκευτικό, πολιτικό, εθνικό και σε κάθε άλλο επίπεδο. Με αυτές τις πιέσεις γίνεται προσπάθεια η μειονότητα να αισθανθεί ως ξένη.

………….

Δηλαδή η Ελλάδα βλέπει τους μουσουλμάνους στην Θράκη σαν ΘΗΡΑΜΑ !

Αυτό πρεσβεύει ο κ. Μέτε !

Τον πειράζει επίσης που δεν μπορεί να γίνει προπαγάνδα τουρκισμού  !!!

Μα πως αντέχει ο άνθρωπος ;  Άγιος θα γίνει πια !

 

Πηγή :

https://baudegs.com/iskece-secilmis-muftusu-ile-bati-trakya-meselesine-dair/

 

Previous Article

Εμπρηστική βόμβα κατέστρεψε αυτοκίνητο πατριώτη που ήταν ενάντιος στην λαθρομετανάστευση

Next Article

Απάντηση προς τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. Λέει κάποιο ψέμα και διαμαρτύρεστε;

    1. Ότι προσπαθεί να καταπατήσει το κράτος που τον φιλοξενεί για να γίνει το φερεφωνο της αγκυρας στην περιοχή δεν το έχεις καταλάβει εσύ δηλαδή? Στην τελική αν είσαι Τούρκος τραβά στην Τουρκία τι κάθεσαι εδώ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.