Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δημόσια παραδοχή ιμάμη από την Ξάνθη : ¨Το τουρκικό ΥΠΕΞ με απομάκρυνε από την θέση μου¨ !

0 σχόλια Share:

Κείμενο του ιστολόγιουΣτις 9/4/2020 είχαμε δημοσιεύσει  ( https://tourkikanea.gr/arthra-tou-istologiou/ahmetmete-24/)    κάποια σχόλια που είχε κάνει στο FACEBOOK ο κ. Μπουλέντ Χατζισαλί-πρώην ιμάμης στα Βαφέικα, ο οποίος έγραφε πως οι ψευδομουφτήδες Μέτε και Σερίφ λειτουργούν σαν συνέταιροι και ότι τον ίδιο τον εκδίωξαν επειδή αυτός είχε ενημερώσει την Άγκυρα (προσέξτε δημόσια ομολογία…) πως ο Μέτε είχε βοηθήσει κάποιον πρώην υπάλληλο του τουρκικού ΥΠΕΞ που είχε εκδιωχθεί ως μέλος της FETO….

Tώρα λοιπόν γίνεται ακόμη πιο σαφής… Απαντώντας σε μια συζήτηση έγραψε τα εξής :

Δηλαδή : ¨Στην Ξάνθη όταν μετά από το πραξικόπημα (σχ. μεταφρ. :εννοεί την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία) ενημέρωσα την Άγκυρα πως ( Ο Μέτε) βοήθησε έναν διπλωμάτη που είχε αποβληθεί από το ΥΠΕΞ ως μέλος της FETO, το αποτέλεσμα ήταν το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών να με απομακρύνει από τα καθήκοντα μου και αυτό το έκανε ο μουφτής Ξάνθης που ακόμη είναι στην θέση του¨.

Το σημαντικό που μας λέει εδώ ο κ. Χατζισαλί είναι πως το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών δύναται και με μια εντολή απομακρύνει ιμάμηδες που υπηρετούν στην ελληνική Θράκη ! Και ότι το κάνει αυτό διαμέσου των ψευδομουφτήδων.   Φυσικά και το υποψιαζόμασταν, αλλά τώρα έχουμε μια ομολογία από μέσα… Άρα όλα τα άλλα περί ¨εκλογής ιμάμηδων και μουφτήδων¨ από την κοινότητα των πιστών που μας προβάλλουν διάφοροι είναι ανοησίες. Κουμάντο κάνει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών. Και στους ιμάμηδες και στους ¨εκλεγμένους μουφτήδες¨.

Αλήθεια οι χριστιανοί και μουσουλμάνοι βουλευτές της Θράκης έχουν κάποια άποψη επί τούτου ;

Και το βασικό φυσικά θέμα, είναι το τι κάνει η ελληνική πολιτεία για να σπάσει επιτέλους αυτή την φαύλη εξάρτηση Ελλήνων πολιτών από μια εχθρική χώρα.

Previous Article

Ισόβια κάθειρξη για ¨υποσυνείδητα μηνύματα¨ υπέρ των πραξικοπηματιών !!!

Next Article

Κατασκευασμένο το 1912 κτίριο όπερας στην Τραπεζούντα….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *