Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τουρκοεκδήλωση στο χωριό του ψευδομουφτή Ξάνθης

0 σχόλια Share:
Spread the love

Εκδήλωση ¨Σύντομη Καλημέρα¨ στο χωριό Ωραίο της Ξάνθης

Στις 20 Οκτωβρίου ο Αθλητικός και Μορφωτικός Σύλλογος Ωραίου  πραγματοποίησε στην πλατεία του χωριού εκδήλωση ¨Σύντομη Καλημέρα¨.

Στην εκδήλωση που έγινε στην πλατεία του χωριού, συναυλία έδωσαν μαθητές της χορωδίας της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης (ΤΕΞ). Επίσης μια επίδειξη έκανε και η ομάδα παραδοσιακών χορών της ΤΕΞ. Με θαυμασμό παρακολούθησε ο κόσμος την συναυλία τουρκικής παραδοσιακής μουσικής που έδωσαν ο καταγόμενος από το Ωραίο και νυν κάτοικος Χρύσας Μουμίν Καντρί και ο Αχμέτ Κιραλί.

Στα πλαίσια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που έγινε στην εκδήλωση, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακές γεύσεις του Ωραίου.

Στην εκδήλωση μετείχαν ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Μουράτ Ομέρογλου, ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο βουλευτής Χουσείν Ζεϊμπέκ, ο δήμαρχος Μύκης Ριντβάν Ντελή Χουσείν, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Χουσέιν Μπαλτατζί, ο πρόεδρος της ΤΕΞ Οζάν Αχμέτογλου, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολλοί ομογενείς.

http://www.gundemgazetesi.com/haber/detay/6207

22/10/2019

Σχ: Ποιος άραγε να πληρώνει τις δαπάνες για την εκπαίδευση των μουσικών, χορευτών κ.α. συντελεστών της εκδήλωσης ; Μα αυτός που έχει συμφέρον να εκτουρκίζει με μύριους τρόπους την περιοχή….

Καλά για τον κ. Ζεϊμπέκ είναι αυτονόητο πως θα ήταν παρών σε τέτοια εκδήλωση…

Είμαστε σίγουροι πως ως αριστερός θα εξέφρασε στον πρόξενο και την σφοδρή του δυσαρέσκεια για την εισβολή της Τουρκίας στην Ροζάβα 😊😊

Previous Article

Σενέρ Λεβέντ προς Γ.Γ. ΑΚΕΛ : Αν ήσουν πράγματι κομμουνιστής, δεν θα ονειρευόσουν να συνεργαστείς με τη φασιστική και κατοχική κυβέρνηση της Τουρκίας !

Next Article

Βίντεο – Ο Ιταλός ευρωβουλευτής πέταξε κάτω τα τουρκικά σοκολατάκια !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *