Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ψευδομουφτής Ξάνθης Μετε: Άγιοι μου ομογενείς… ψηφίστε Τούρκους που μπορούν να εκλεγούν…

0 σχόλια Share:

………

…………

Άγιοι ομογενείς μου

Η μουσουλμανική και τουρκική μειονότητα Θράκης είναι μία εθνική και θρησκευτική μειονότητα. Οπως πρέπει να στηρίζουμε την θρησκεία μας, έτσι πρέπει να στηρίζουμε και τις εθνικές μας ευαισθησίες. Στα πλαίσια αυτά όπως όλοι σας ξέρετε την επόμενη Κυριακή υπάρχουν οι εκλογές. Ας είναι επωφελείς για τη χώρα μας και τη μειονότητα μας. Το ψηφοδέλτιο που θα χρησιμοποιήσουμε σε αυτές τις εκλογές πέρα από χαρτί, είναι η τιμή μας, το μέλλον μας τα τζάμια μας και τα σχολεία μας. Το να δίνεται ψήφος σε άτομα και στην νοοτροπία που θέλει να αποτελειώσει εθνικά και θρησκευτικά τη μειονότητα σημαίνει ουσιαστικά “Ελάτε γκρεμίστε τα τζαμιά μας και κλείστε τα σχολεία μας”. Σε περίπτωση που κινηθούμε με συνείδηση της ευθύνης που προσπαθήσαμε να περιγράψουμε, ως Τούρκοι της δυτικής Θράκης θα ξεπεράσουμε με επιτυχία αυτές τις εκλογικές εξετάσεις και θα στείλουμε τους ανθρώπους μας για να μας εκπροσωπήσουν στο κοινοβούλιο.
Οι εκλογές για μας είναι μία ευκαιρία. Για αυτό το λόγο η επιτυχία μας σε αυτές τις εκλογές, είναι πολύ σημαντική για το μέλλον μας. Για αυτό ως μειονότητα πρέπει να προσέξουμε τα εξής στοιχεία :

Ως μουσουλμάνοι Τούρκοι οπωσδήποτε να πάμε να ψηφίσουμε. Στο σημείο αυτό να ελέγξουμε τις συζύγους μας και το στενό μας περιβάλλον και να τους προειδοποιήσουμε να ψηφίσουν.
Προσέχοντας την ψήφο να την δώσουμε στους μουσουλμάνους Τούρκους αδερφούς μας. Να κινηθούμε με συνείδηση του ότι “η ψήφος είναι μία τιμή” και να μην παίξουμε τα παιχνίδια κάποιων σκοτεινών κέντρων που θέλουν να μας αφήσουν χωρίς βουλευτή. Διότι εδώ οι ψηφοι μας μοιράζονται μεταξύ των υποψηφίων μας. Αν ψηφίσουμε ασυνείδητα μπορεί να μείνουμε και χωρίς βουλευτή.
Πολύτιμα αδέρφια μου,
Να μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα μεγάλο παιχνίδι. Να φερθούμε υπεύθυνα και έξυπνα. Να μην ξεχνάμε ότι τα παιχνίδια που παίζονται σε αυτή την εκλογική περίοδο, παίζονται για να μείνουμε χωρίς εκπρόσωπο. Για αυτό να μην παίξουμε αυτά τα παιχνίδια και να στηρίξουμε τους Τούρκους υποψηφίους που μπορούν να εκλεγούν. Ευχή μας είναι να εκπροσωπηθουμε με δύο βουλευτές.
…….

http://iskecemuftulugu.org/haber.php?duyid=441

3/7/2019

Previous Article

Υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου : “Δεν πρέπει να είμαστε αφελείς στο θέμα των S-400”

Next Article

Eξεύρεση (;) ενδιάμεσης φόρμουλας για τους S-400

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!