Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ψευδομουφτής Ξάνθης δηλώνει αδυναμία να πληρώσει την εφορία του…

No Comments Share:

Αγαπητοί φίλοι

Ως μουφτής από το 2007 που με εκλέξατε, προσπάθησα σε κάθε πεδίο που μου ήταν επιτρεπτό να σας υπηρετήσω και θα συνεχίσω να κάνω ότι περνά από το χέρι μου. Αλλά όπως γνωρίζετε, οι άνθρωποι που αγωνίζονται κατά των κρατών, πάντα διώκονται. Οι αναίσθητοι στα θέματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προσπαθούν να τους τρομάξουν με απειλές, δικαστήρια και φυλακίσεις. Και προσωπικά είχα το μερίδιο μου σε αυτά. Επειδή όμως σε αυτό που συνέβη δεν θα μπορέσω να το αντιμετωπίσω, απευθύνομαι μέσω των σόσιαλ μίντια σε εσάς πολύτιμοι αδερφοί μου. Το 2012 κάναμε μια φιλανθρωπική εκδήλωση για μαθητές που είχαν ανάγκη και μέχρι να μοιραστούν τα χρήματα τα καταθέσαμε στην τράπεζα Ζιραάτ. Επίσης κάποια χρήματα που είχαν μείνει από την μάνα και τον πατέρα μου τα καταθέσαμε στην τράπεζα. Επειδή τα έγγραφα για το δάνειο των 15.000 ευρώ για το αυτοκίνητο που πήρα, δεν τέθηκαν σε εφαρμογή και δεν ενημερώθηκε η εφορία, για όλα αυτά, ήρθε πρόστιμο 41.000 ευρώ. Και οι ενστάσεις δεν έγιναν αποδεκτές. Πέραν της κληρονομιάς που μου άφησε ο πατέρας μου, δεν έχω άλλη περιουσία και δεν έχω τα χρήματα για να πληρώσω αυτό το πρόστιμο.

Σας ανακοινώνω αυτή την κατάσταση και επιθυμώ να σας δηλώσω πως όταν χρειαστεί θα ζητήσω την  βοήθεια σας. Με αγάπη τo ανακοινώνω στην κοινή γνώμη.

Αχμέτ Μέτε

22/4/2019
FACEBOOK

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2305371406223940&set=a.472966632797769&type=3&theater

Σχ: Εκτίμηση μας είναι πως επειδή ο νόμιμος μουφτής Μπιλάλ Καρά Χαλίλ με αργά και σταθερά βήματα έχει αρχίσει και αντιστρέφει το θλιβερό κλίμα που υπήρχε σε βάρος της νόμιμης μουφτείας,  ο ψευδομουφτής Μέτε μπορεί να νιώθει πως «απειλείται το βασίλειο του» και θέλει να εμφανίζεται ως διωκόμενος για να κερδίζει συμπάθειες.
Να συμπληρώσουμε επίσης πως αυτό το ποσό είναι αστείο για κάποιον που βρίσκεται τόσο «κοντά» στην Διεύθυνση Θρησκευμάτων της Τουρκίας…
Και  από την ανάρτηση δεν γίνεται αντιληπτή η σαφής προέλευση της οφειλής των χρημάτων αυτών.
Previous Article

To Kίνημα Γιασεμί στην Κύπρο, υψώνει την φωνή του κατά της κατοχής !

Next Article

Tον Ιούλιο έρχονται οι S-400 στην Τουρκία…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *