Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ¨ΓΑΛΑΖΙΟΥ¨ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Α. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

0 σχόλια Share:

O Αχμέτ Ιμπράμ συανντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της Τουρκίας Χακάν Τσαβούσογλου

Ο αντιπεριφερειάρχης Α. Μακεδονίας & Θράκης (DMT) Αχμέτ Ιμπράμ στις 3/8 είχε μια σειρά από συναντήσεις στην πρωτεύουσα της Τουρκίας Άγκυρα.

Ο Αχμέτ Ιμπράμ αρχικά επισκέφτηκε τον Δυτικοθρακιώτη στην καταγωγή και συγχωριανό του (Δειλινά) αντιπρόεδρο της Τουρκίας Χακάν Τσαβούσογλου. Στην συνάντηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της πρωθυπουργίας στην Τσάνκαγια, ο Αχμέτ Ιμπράμ ευχήθηκε στον Χακάν Τσαβούσογλου που πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα αντιπροέδρου της τουρκικης κυβένρησης, να έχει επιτυχίες. Στην συνάντηση που έγινε σε ένα θερμό περιβαλλον, ο αντιπρόεδρος Τσαβούσογλου διαμέσο του αντιοεριφερειαρχη Ιμπράμ έστειλε τα χαιρετίσματα τους στους Δυτικοθρακιώτες συντοπίτες του και στον κόσμο των Δειλινών όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Ο δε Ιμπράμ μετέφερε στον Τσαβούσογλου τα χαιρετίσματα των ομογενών από την Δυτική Θρράκη και του είπε πως η τοποθέτηση του εκεί χαροποίησε ιδιαίτερα τους δυτικοθρακιώτες και τους έκανε να αισθανθούν περηφάνια.

Αργότερα ο Ιμπράμ επισκέφτηκε τον Δυτικοθρακιώτη στην καταγωγή-ακόλουθο στην πρωθυπουργία Αμπντουλλάχ Ερέν, στον οποίο μετέφερε τα χαιρετίσματα της μειονότητας και του ευχήθηκε να έχει επιτυχίες στα καθήκοντα του.

Τέλος ο Ιμπράμ επισκέφτηκε το επίσης Δυικοθρακιώτη Γενικό Διευθυντή του TRT Ιμπραήμ Ερέν και του ευχήθηκε να έχει επιτυχίες στα νέα του καθήκοντα.

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=7820

5/7/2017

Σχ: Οι Ιμπραήμ και Αμπντουλλάχ Ερεν είναι αδέρφια και παιδιά του γνωστού σε εμάς διευθυντή του IRCICA Χαλίτ Ερέν.  Το IRCICA υπάγεται στην πρωθυπουργία, όπου και εργάζεται ο υιός Ερέν… Οικογενειοκρατία και εκεί. 

Previous Article

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ¨ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ¨ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Next Article

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dolor ut fringilla id, venenatis, facilisis justo libero mi, sem, eleifend