Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

No Comments Share:

O βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν και ο δήμαρχος Ριντβάν Αχμέτ είχαν συναντήσεις στην Αθήνα

3866ebfc0ed13e7174e7e960b0f8daec_XL

O βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο δήμαρχος Αριανών Ριντβάν Αχμέτ μαζί με μέλη του δημοτικού συμβουλίου, πραγματοποίησαν μια σειρά από συναντήσεις στην Αθήνα.

O βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο δήμαρχος Αριανών Ριντβάν Αχμέτ, ο πρόεδρος της Εταιρίας Κοινωφελών Υπηρεσιών του δήμου Αριανών Χαλίτ Μεχμέτ και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κέχρου Αλή Χασεκί, είχαν σήμερα μια σειρά από συναντήσεις σε υπουργεία και φορείς στην Αθήνα.

Αρχικά συναντήθηκαν με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και τον υφυπουργό Εσωτερικών Γιώργο Ντόλιο, δίνοντας βαρύτητα σε θέματα που αφορούν τον δήμο Αριανών.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν ευρέως θέματα πραγματοποίησης προγραμμάτων ανάπτυξης του δήμου Αριανών, ενώ στην συνάντηση παρών ήταν και ο Άρης Γιαννακίδης-σύμβουλος του υφυπουργού Ανάπτυξης.

Αργότερα επισκέφτηκαν τον ΟΠΕΚΕΠΕ όπου συναντήθηκαν με τους αντιπροέδρους του Κυριάκο Μπαμπασίδη και Αλέκο Οφίδη.

Στην συνάντηση αυτή τέθηκαν επί τάπητος οι πληρωμές που αναμένεται να γίνουν για την Ροδόπη και θέματα ου αφορούν ιδιαίτερα κτηνοτρόφους και αγρότες της περιοχής μας όπως το θέμα των βοσκοτόπων.

Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί  17/12/2014

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ DEB ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ !

Next Article

ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *