Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ΑΧΜΕΤ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ

No Comments Share:

O Αχμέτ Χατζηοσμάν τοποθετήθηκε επικεφαλής εκπρόσωπος της ATGB – Ελλάδας

atgb

Συστάθηκε Αντιπροσώπευση Ελλάδας της Ένωσης Τούρκων Επιχειρηματιών Ευρώπης (ATGB). Επικεφαλής της αντιπροσώπευσης τοποθετήθηκε ο πρώην βουλευτής  Αχμέτ Χατζηοσμάν. Στην ομάδα εργασίας του Χατζηοσμάν μετέχει και ο πρώην βουλευτής Τσετίν Μάντατζι.

Η Ένωση Τούρκων Επιχειρηματιών Ευρώπης συνεχίζει και στον μήνα του Ραμαζανιού τις σχετικές με την εκπροσώπηση τους εργασίες σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Σκόπια.

Η επιτροπή της ATGB αρχικά ενημερώθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μέτιο σχετικά με τις επενδυτικές δυνατότητες στην Ελλάδα και ακολούθως στην συνάντηση με τον Αλή Ριζά Ακιντζί-πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, εξετάσθηκαν τόσο οι τομείς προτεραιότητας  επενδύσεων στην Δυτική Θράκη, όσο και τα προϊόντα που μπορούν να εξαχθουν και να εισαχθούν ανάμεσα σε Τουρκία και Ευρώπη.

Ακολούθως η επιτροπή της ATGB συναντήθηκε με πολλούς παραγωγούς, συμφωνήθηκε να ιδρυθεί ένα συμβούλιο και επίσης να τεθεί ως επικεφαλής της αντιπροσώπευσης της ATGB στην Ελλάδα, ο πρώην βουλευτής Αχμέτ Χαζηοσμάν.

Αναφέρεται πως τις εργασίες του Αχμέτ Χατζηοσμάν θα συνδράμει και ο πρώην βουλευτής Τσετίν Μάντατζι.

Ο Γενικός πρόεδρος της ATGB Ορχάν Μπουγιουρμάν ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους στις εργασίες τα μέλη της επιτροπής Μουχαρέμ Ουσλουμπάς, Νετζατί Ντουμάν, Σενόλ Σαγιλί, Μουτζντάτ Γκιούρ, Σαλίχ Ουνάλ, Μεχμέτ Χασάν και Αλή Οσμάν Ντογάν.

8272_142776207260948_grsmc 8272_206836453718148_atgb3 8272_8267272600366114_atgb2

http://cinarfm.gr/haber-oku.php?haberid=8272

26/6/2016

Σχ : Λογικά σκεπτόμενος κάποιος θα μπορούσε να ρωτήσει τι σχέση έχει με την επιχειρηματικότητα ο θεολόγος και μετέπειτα πολιτευτής Χατζηοσμάν;  

Όποιος έχει τέτοιες απορίες να μεταβεί για την επίλυση τους στην οδό Ιώνων στην Κομοτηνή. Εκεί θα του λυθούνε…

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Next Article

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *