Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ….

No Comments Share:

Ανέλαβαν καθήκοντα στην Δυτική Θράκη οι πρώτοι δάσκαλοι θρησκευτικών

443245325242-69

Σύμφωνα με ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν στον ελληνικό τύπο, ανέλαβαν καθήκοντα στα πλαίσια του ¨νόμου των 240 ιμάμηδων¨ οι πρώτοι δάσκαλοι θρησκευτικών. Αναφέρεται πως διορίστηκαν και ανέλαβαν καθήκοντα οι υπαγόμενοι στην διορισμένη μουφτεία Διδυμοτείχου Μπουλμπούλ Χουσεΐν Μουτζαχίτ και Χαφούζ Αλή.

Αναφέρεται πως οι δύο δάσκαλοι που ανέλαβαν καθήκοντα, κατάγονται από το χωριό Σιδιρώ του Β. Έβρου και ότι ο αριθμός των δασκάλων που διορίστηκαν και ανέλαβαν καθήκοντα στις 10/1/2014 είναι 23.

Αναφέρεται πως οι δάσκαλοι θρησκευτικών προσελήφθησαν με εννιάμηνη σύμβαση από το υπουργείο Παιδείας και ότι κατ΄εφαρμογή του νόμου 3536/2007 οι αναλαβόντες καθήκοντα θα παρέχουν εκπαίδευση Κορανίου στα κρατικά σχολεία αλλά και με μαθήματα Κορανίου στα τζαμιά.

Ο 27χρονος δάσκαλος θρησκευτικών Μπουλμπούλ Χουσείν Μουτζαχίτ, σε δηλώσεις του στον ελληνικό τύπο της Κομοτηνής, αναφέρει τα εξής :

¨Όλοι έχουν όρεξη για δουλειά κι εμείς πρώτα από όλα πιστέψαμε το κράτος και το κράτος μας πίστεψε και όντως προχώρησε το θέμα ως εδώ. Το περιμέναμε, από εδώ και πέρα η δουλειά μας είναι να μην απογοητεύσουμε κανέναν και ειδικότερα τα παιδιά, τους γονείς και την πολιτεία που μας εμπιστεύτηκε «Μας έχει δοθεί μία ευκαιρία ειδικά αυτόν τον καιρό που ψάχνουν όλοι οι νέοι δουλειά. Η πλειοψηφία είναι νέοι, όλοι είναι σπουδαγμένοι και τροφοδοτημένοι από τις σχολές και τις εμπειρίες τους. Έχουν ακόμα και μεταπτυχιακά¨.

Εφ. Μπιρλίκ 12/1/2014

Σχ : Μπράβο στα παλληκάρια που ¨δεν μάσησαν¨. Μακάρι η πολιτεία να δείξει την δέουσα συνέχεια στην πολιτική της.

Previous Article

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟ ΡΩΜΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Next Article

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *