Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

0 σχόλια Share:

 

 

H Ευρωπαϊκή Ομάδα Μειονοτικών Δικαιωμάτων  (MRG – Minority Rights Group Europe) με τον Διευθυντή του Γραφείου Ευρώπης Νιλ Κλαρκ και την Συντονίστρια των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΜΜΕ Άννα Άλμποθ μαζί με τον αντιπρόεδρος της ΑΒΤΤF Σερντάρ Κελέκογλου και την Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων Μελέκ Κιρματζί, στις 18 Σεπτεμβρίου 2018 επισκέφτηκαν την Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής (GTGB).

Σχετικά με την επίσκεψη από την GTGB έγινε η εξής ανακοίνωση :

¨Την επιτροπή υποδέχθηκε ο πρόεδρος της GTGB  Νετζάτ Αχμέτ. Ο πρόεδρος μας ο Νετζάτ Αχμέτ ενημέρωσε ευρέως σχετικά με την ίδρυση, την ιστορία, την νομική διαδικασία και τις δραστηριότητες του συλλόγου μας. Ο πρόεδρος μας Νετζάτ Αχμέτ αναφέρθηκε στο ότι ο σύλλογος μας από το 1988 κι εντεύθεν δίνει αγώνα επιβίωσης και είναι υποχρεωμένος να συνεχίζει τις δραστηριότητες του με αυτό τον τρόπο. Η συνάντηση τελείωσε με ερωτήσεις και απαντήσεις.

Προς ανάμνηση της επίσκεψης ο Νετζάτ Αχμέτ χάρισε στον Διευθυντή του Γραφείου Ευρώπης Νιλ Κλαρκ έναν πίνακα πυρογραφίας.

https://rodopruzgari.com/haberler/24448-avrupa-az%C4%B1nl%C4%B1k-haklar%C4%B1-grubu-gtgb-yi-ziyaret-etti.html

23/9/2018

Σχ: Η ίδια επιτροπή επισκέφτηκε και τους ψευδομουφτήδες και την ΤΕΞ και τον σύλλογο των Τουρκοδασκάλων. Δεν ξέρουμε ποιός πλήρωσε τις δαπάνεςς για το ταξίδι αυτής της επιτροπής, αλλά πάντως ακολούθησε το δρομολόγιο που ακολουθούνε όλοι οι Τούρκοι επίσημοι που ερχονται στην Θράκη. Μπορεί να είναι και σύμπτωση….

Previous Article

ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ !

Next Article

ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑΦΟΙ ΜΕ ΘΕΑ ΤΟΝ ΠΑΡAΔΕΙΣΟ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *