Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΜΠΙΠΟΓΛΟΥ

No Comments Share:

Yπέβαλαν μήνυση στον Χαμπίπογλου

abttf-foto

Οι αντιπρόεδροι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΕΟΤΔΘ) Μπουλέντ Εκρέμ και Ιμπραήμ Γιουσούφ Χουσείνυπέβαλαν μήνυση στον πρόεδρο Χαλίτ Χαμπίπογλου υποστηρίζοντας πως έκανε αυθαιρεσίες. Η νομική διαδικασία των αντιπροέδρων συνεχίζεται.

Η τελευταία γενική συνέλευση της ΕΟΤΔΘ έγινε στις 13/6/2016 στο Γκίεσεβ της Γερμανίας, οπότε και έγιναν εκλογές για το διοικητικό, ελεγκτικό και πειθαρχεικό
Στις 20 Ιουνίου τα εκλεγέντα στο Δ.Σ. στην 19η περίοδο του συλλόγου μέλη, έκαναν μεταξύ τους κατανομή καθηκόντων.

Από τα 11 μέλη που αποτελούσαν το Δ.Σ. , σε 8 από αυτά (κάτι που δεν συναντάται συχνά σε συλλόγους) δόθηκαν καθήκοντα αντιπροέδρων.
Στις εκλογές ο Ιμπραήμ Γιουσούφ Χουσείν αν και άφησε πίσω σε ψήφους τον Χαλίτ Χαμπίπογλου, του δόθηκε η θέση του δεύτερου αντιπροέδρου και στον Μπουλέντ Εκρέμ η πέμπτη θέση.

Λίγους μήνες αργότερα μετά από την ανάληψη καθηκόντων, υπήρξαν διαφωνίες, ανάμεσα στον πρόεδρο Χαλίτ Χαμπίπογλου και στον αντιπρόεδρο Μπουλέντ Εκρέμ. Μετά από συνεδρίαση της ηγεσίας της Ε.Ο.Τ.Δ.Θ. που έγινε υπό την προεδρία του Χαμπίπογλου, ο Μπουλέντ Εκρέμ απομακρύνθηκε των καθηκόντων του. Στην θέση του τοποθετήθηκε ο Σαμί Γιουσούφ.
Ο απομακρυνθείς Μπουλέντ Εκρέμ άρχισε νομική διαδικασία κατά του προέδρου Χαμπίπογλου και των μελών του Δ.Σ. , με το αιτιολογικό πως σύμφωνα με τον γερμανικό νόμο για τους συλλόγους, προέβησαν σε αυθαιρεσίες.
………………..
………………..
http://milletgazetesi.gr/view.php?id=4512
29/3/2016

Previous Article

TO ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΤΑΓΙΠ (ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ)

Next Article

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΠΗΡΑΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *