Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΚΕΜ -ABTTF

No Comments Share:

Ο Χαλίτ Χαμπίπογλου επισκέφτηκε τον πρόεδρο της ΠΕΚΕΜ Γκαλίπ Γκαλίπ

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίπογλου, στις 6/6/2013 συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Πολιτιστικής και Εκπαιδευτικής Εταιρίας Μειονότητας Δυτικής Θράκης Γκαλίπ Γκαλίπ. Ο πρόεδρος της ABTTF Χαλίτ Χαμπίπογλου που επισκέφτηκε την περιοχή μαζί με εκπροσώπους της FUEN και του κόμματος της Ουγγρικής Συμμαχίας της Ρουμανίας (RMDSZ) στα πλαίσια κοινού προγράμματος της ABTTF και του DEB, που είχε στόχο την προώθηση της καμπάνιας Πρωτοβουλία Ευρωπαίου Πολίτη και τις συναντήσεις με μειονοτικούς φορείς, συζήτησε με τον πρόεδρο της ΠΕΚΕΜ Γκαλίπ Γκαλίπ το τι μπορεί να γίνει για την διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ της ΠΕΚΕΜ και της ABTTF.

Στην συνάντηση στην οποία παρούσα ήταν και η υπεύθυνη διεθνών σχέσεων της ΑΒΤTF Μελέκ Κιρματζί Αρίκ, ο Χαμπίπογλου καταρχήν συνεχάρη τον Γκαλίπ για την εκλογή του στην προεδρία της ΠΕΚΕΜ, και ευχήθηκε επιτυχία στις εργασίες που θα πραγματοποιήσει ως πρόεδρος, Κατά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Chris&Eve, ο Χαμπίπογλου εξέφρασε τις απόψεις του σχετικά με το τι είδους συνεργασία μπορούν αν έχουν στο μέλλον η ABTTF και η ΠΕΚΕΜ.

Ο δε Γκαλίπ ανέφερε πως καθώς η ΠΕΚΕΜ ταυτόχρονα είναι και ένα ερευνητικό κέντρο, πάντοτε είναι ανοιχτό σε συνεργασίες με φορείς που παίζουν ρόλο στον αγώνα για τα δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

Εφ. Μπιρλίκ 13/6/2013

Σχ : Προσέξτε ενδεικτικές λεπτομέρειες. Η Μελέκ Κιρματζί είναι κάτοικος Τουρκίας πια, ο Χαμπίπογλου Γερμανίας, και συναντιούνται στην Ελλάδα. Διοργανώνουν από κοινού με το DEB λέει επισκέψεις σε μειονοτικούς φορείς για αξιωματούχους των οποίων τα έξοδα είναι όλα φυσικά πληρωμένα . Συνέδρια, τραπεζώματα, ξενοδοχεία, αεροπορικές μετακινήσεις…..

Και το ρητορικό ερώτημα να αιωρείται :

ΤΑ ΓΡΟΣΙΑ ΠΟΘΕΝ ;

Previous Article

12/6/2013 ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΙΑΝΟΥ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ BELLA CIAO

Next Article

ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΗΣ ΟΥΛΚΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *