Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΕΟΤΔΘ) : ¨Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ¨

0 σχόλια Share:

Λίγες μέρες έμειναν για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου

ΕΟΤΔΘ : Η ψήφος του Τούρκου να πάει στον Τούρκο, η Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης να πάρει την θέση της στην βουλή.

 Καθώς μετά από τις πρόωρες εκλογές που έγιναν στις 6/5/2012 στην Ελλάδα δεν έγινε δυνατόν να ιδρυθεί κυβέρνηση, σε τρεις μέρες πάμε πλέον για τις επαναληπτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου. Το αποτέλεσμα των γενικών εκλογών της 17ης Ιουνίου, κατά τις επόμενες εβδομάδες θα καθορίσει την μοίρα της Ελλάδας και του ευρώ.

 Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που έγιναν στην Ελλάδα δείχνουν ως πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι ένα κόμμα ενάντιο στα μέτρα λιτότητας. Τα υπόλοιπα κόμματα ισχυρίζονται πως νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα σημάνει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου είπε πως η κυβέρνηση στην Αθήνα εντός λίγων εβδομάδων θα μείνει χωρίς χρήματα και ότι για αυτό τα αποτελέσματα των εκλογών θα είναι ένα σημείο καμπής.

Η Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης πρέπει να συγκεντρωθεί γύρω από τους Τούρκους υποψήφιους.

Οι εκλογές αυτές που θα αποτελέσουν σημείο καμπής για την Ελλάδα, έχουν μεγάλη σημασία και για την Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης. Στις εκλογές της 6ης Μαΐου εξελέγησαν 3 Τούρκοι βουλευτές μέλη της Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης. Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, λόγω του πλαφόν του 3% που υπάρχει για τα πολιτικά κόμματα και τους ανεξάρτητους υποψηφίους η μειονότητα δεν είναι σε θέση να βγάλει ανεξάρτητο υποψήφιο. Έτσι Τούρκοι μέλη της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης κατεβαίνουν υποψήφιοι με τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα.

Οι γενικές εκλογές που θα γίνουν στις 17 Ιουνίου , θα αποτελέσουν ένα σημείο καμπής για το μέλλον της Ελλάδας. Σε αυτές τις κρίσιμες και ιστορικές εκλογές πρέπει και η Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης να πάει στην κάλπη και να έχει λόγο για το μέλλον της χώρας αλλά και της Τουρκικής Μειονότητας. Ως ΕΟΤΔΘ με το σύνθημα ¨Η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο¨ κάνουμε έκκληση προς την Τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης να ψηφίσει Τούρκους υποψηφίους. Καλούμε όλη την Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης κατά τις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή να πάει στις κάλπες και να στηρίξει τους Τούρκους υποψηφίους.

 Ιστοσελίδα της ΕΟΤΔΘ   14/6/2012

Previous Article

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΙΤ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

Next Article

ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ-ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΘΕΛΕΙ ΣΙΔΗΡΑ ΠΥΓΜΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *