Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΒΤΤF

No Comments Share:

12-4-2011, ιστοσελίδα της ABTTF

H ABTTF συνεχίζει χωρίς σταματημό τις δραστηριότητες λόμπι

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF), συνεχίζει τις δραστηριότητες λόμπι σε διεθνές επίπεδο. Στις 13 Απριλίου 2011 ο πρόεδρος της ABTTF Χαλίτ Χαμπίμπογλου και ο Διευθυντής Διεθνών σχέσεων Ενγκίν Σογιλμάζ θα πραγματοποιήσουν ημερήσια επίσκεψη εργασίας στο ευρωκοινοβούλιο, όπου θα εκφράσουν τα προβλήματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης.

Στις 15 και 16 Απριλίου η Μελέκ Κιρμαντζή μέλος της ομάδας Διεθνών προσπαθειών και δραστηριοτήτων λόμπι της ABTTF θα βρίσκεται στην Βιέννη για να μετάσχει στην Επιτροπή Θεμελιωδών Δικαιωμάτων που έχει συσταθεί με τη συνεργασία του πρακτορείου Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε. με συλλόγους. Η ABTTF στην σύνοδο που θα ασχοληθεί με την πρόσβαση στη δικαιοσύνη, θα παρουσιάσει με έγγραφη αναφορά τα προβλήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα σε σχέση με την πρόσβαση στη δικαιοσύνη.

Στις 16-22 Απριλίου 2011 η πρόεδρος των νέων της ABTTF Φατμά Ρεσήτ θα μετάσχει στο Πασχαλιάτικο Σεμινάριο Νέων των Μειονοτήτων της Ευρώπης(ΥΕΝ). Η Ρεσήτ στο σεμινάριο αυτό για τις εθνικές μειονότητες που οργανώνεται ετήσια και θα διεξαχθεί στην περιοχή Σλέβιγκ-Χολστάιν της Γερμανίας, θα εκφράσει τα θέματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης.

Επίσης ομάδα 6 νέων της ABTTF θα μετάσχει στο ταξίδι που οργανώνει η κοινότητα νέων (GAT) του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης, σε Νεάπολη-Καππαδοκία μεταξύ 19 και 24 Απριλίου.

Previous Article

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΚΟΥΡΔΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

Next Article

¨ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *