Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΡΑΣΤHΡΙΟΤΗΤΕΣ ΛΟΜΠΙ

No Comments Share:

Εφ. Μπιρλίκ 4-3-2011

Η ABTTF ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF), στις 3 Μαρτίου προέβη σε επίσκεψη εργασίας μιας μέρας στο ευρισκόμενο στις Βρυξέλλες Ευρωκοινοβούλιο.

Ο πρόεδρος της ABTTF Χαλίτ Χαμπίμπογλου και ο διευθυντής διεθνών σχέσεων Ενγκίν Σογιλμάζ είχαν μια συνάντηση με την Ágota-Dorottya Demeter η οποία είναι βοηθός της Kinga Gal που είναι πρόεδρος της ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις παραδοσιακές μειονότητες και τις εθνικές κοινότητες. Στην συνάντηση ο πρόεδρος Χαλίτ Χαμπίμπογλου πέραν των υπαρχόντων προβλημάτων ενημέρωσε και για τις τελευταίες εξελίξεις. Επίσης ανέφερε τις προσπάθειες που σχεδιάζονται για το μέλλον. Η ABTTF τις επόμενες μέρες θα επισκεφτεί ξανά το ευρωκοινοβούλιο και θα έχει συναντήσεις με ευρωβουλευτές με τους οποίους έχει κλειστεί ραντεβού.

Σχετικά με την επίσκεψη ο πρόεδρος Χαμπίμπογλου έκανε την εξής ανακοίνωση : Η επίσκεψη της πιστοποιημένης στο Ευρωκοινοβούλιο ABTTF στοχεύει στο να θέσει σε επίπεδο Ε.Ε. τα προβλήματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Η ABTTF που κάνει διάφορες προσπάθειες, μέσω του εκπροσώπου της στις Βρυξέλες θα διενεργεί μια πιο εκτεταμένη και έντονη δραστηριότητα λόμπι, θα συνεχίσει να επισκέπτεται το ευρωκοινοβούλιο και να συναντάται με ευρωβουλευτές¨

Previous Article

TOΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ;

Next Article

OI ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *