Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δήμαρχος Ιάσμου για δημοσιογράφο : ¨Είναι ανήθικος, αγενής και ζητιανεύει από εμένα χρήματα¨!

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 3/10/2021

Σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά μειονοτικών δημοσιογράφων, ο δήμαρχος Ιάσμου τους περιέλαβε σχεδόν όλους ! Σήμερα δημοσιεύουμε αυτά που αφορούν τον διαχειριστή της εφημερίδας ¨Μπιρλίκ¨ τον Ιλχάν Ταχσίν. Έτσι ακούσαμε στο βίντεο τον δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν να λέει τα εξής :

¨Αξιότιμα μέλη της μειονότητας, αγαπητοί δημότες, αυτή είναι η απάντησή μου σε όλες τις συκοφαντίες και τα ψέματα κατά του δήμου Ιάσμου και εμού προσωπικά.

Πρώτον. Ιλχάν Ταχσίν. Για το φεστιβάλ της Ειρήνης μας προσπάθησες να δημιουργήσεις μία εικονική ατζέντα, λέγοντας πως η μειονότητα δεν μετείχε και ότι ήρθε κόσμος από την Καβάλα.  Πρόσβαλες όλους τους ανθρώπους της μειονότητας που με μουσουλμανική μαντήλα στο κεφάλι και με μπαστούνι στο χέρι, ήρθαν να δουν τη συναυλία. Πρόσβαλες τους ανθρώπους της μειονότητας που ήταν το 90% των θεατών, την γενιά μου και τους νέους αδερφούς μου . Συνεχώς με αναφέρεις ως ¨φίλο του μητροπολίτη¨. Εμένα με συκοφαντεί και προσβάλει τον μητροπολίτη.

………….

Έκανες μια είδηση γεμάτη με λάθη, ψέματα και συκοφαντίες. Ο Ιλχάν Ταχσιν είναι ένας καημένος που εργαλειοποιώντας την ίδια του την ζωή, το ίδιο του το αίμα και το παιδί και λέγοντας ψέματα, ζητιανεύει από εμένα χρήματα.  Ο Ιλχάν Ταχσίν είναι ένας απατεώνας που λέγοντας πως ” ο στενός μου συγγενής είναι άρρωστος” και λέγοντας ψέματα, ζητιάνεψε χρήματα από βουλευτή.  Ο Ιλχάν Ταχσίν για χάρη των χρημάτων και για λίγα χρήματα μπορεί να πουλήσει κάθε αξία.  Είναι ένας ανήθικος, αγενής, απρεπής, μικροπρεπής, άτιμος και καημένος που περνιέται για δημοσιογράφος.  Εκείνη την βρώμικη πένα σου μαζί με τα μέλη του δήμου μας, σου υπόσχομαι πως στις εκλογές του 2023 θα την σπάσουμε κομμάτι-κομμάτι ¨

Τέτοια λόγια πραγματικά δεν έχουμε ακούσει εδώ και δεκαετίες !

Στην παρακάτω διεύθυνση είναι το σχετικό βίντεο :

https://www.facebook.com/onter.moumin/videos/352979739847821

Previous Article

¨Η Αχαρνών πια δεν είναι ελληνικό έδαφος, σε λίγο θα μας ζητάνε διαβατήριο”….

Next Article

¨Παράνομη, προκλητική και επιθετική στάση της Ελλάδας¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *