Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πρόεδρος τοπικής κοινότητας στον Χαλκειό : ¨Ότι κι αν κάνει η αστυνομία δεν ελέγχεται η κατάσταση στην ΒΙΑΛ¨….

0 σχόλια Share:

Μετανάστες εισέβαλλαν σε σπίτι και απείλησαν 18χρονο με μαχαίρι

Μη ελεγχόμενη, χαρακτηρίζει πλέον την κατάσταση στο Χαλκειός, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βασίλης Βίγκας, με αφορμή το νέο περιστατικό εισβολής σε σπίτι του χωριού και την απειλή 18χρονου νεαρού με μαχαίρι από ομάδα μεταναστών.

Όπως είπε ο ίδιος, εξαιτίας του γεγονότος ότι η ΒΙ.ΑΛ. βρίσκεται στην καρδιά των Καμποχώρων και άρα σε απόσταση αναπνοής από το Χαλκειός, ό,τι και αν κάνει η Αστυνομία η κατάσταση δεν μπορεί να ελεγχθεί.

Ερωτώμενος για το ζήτημα της αποσυμφόρησης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας επεσήμανε ότι, έχουν εγκαταλειφθεί αρκετές σκηνές περιμετρικά του hotspot, προσθέτοντας όμως ότι οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην περιοχή είναι πλέον τραγικές.

https://www.facebook.com/watch/?v=202044467805267

«Στο Χαλκειός πλέον δεν μιλάμε απλά για καταστροφή περιουσιών. Μιλάμε για εισβολή σε σπίτια», ανέφερε ο ίδιος θέλοντας να περιγράψει την καθημερινότητα και την αγωνία των κατοίκών.

Τέλος, δήλωσε ότι έπειτα από ενημέρωση που είχε, ο φάκελος με τις αποζημιώσεις των πληγέντων βρίσκεται στο τελικό στάδιο ελέγχου, κάτι που σημαίνει ότι, σύντομα θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

……………

politischios.gr  7/7/2020

 

Previous Article

Υπουργός Αμύνης Ακάρ: ¨Η Τουρκία έχει ένα παρελθόν 500 ετών στην Λιβύη¨

Next Article

Κραυγή αγωνίας από τους Ασσύριους χριστιανούς : ¨Εκκενώνονται χωριά μας λόγω της τουρκικής εισβολής¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *