Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Εξισλαμισμός και τσαντιροποιηση της Ελλάδας…

0 σχόλια Share:

Αυτό είναι το μέλλον πληθώρας ξενοδοχείων στην Ελλάδα, ειδικά μετά τον κορονοϊό. Όπου μένουν οι νομάδες της Αφροαραβίας το μετατρέπουν σε τσαντιρομαχαλά με κρεμασμένες άπειρες σωβρακοφανέλες, όπως κάνουν στα πλινθόκτιστα παραπήγματα τους, από όπου μας κουβαλιούνται. Ολόκληρες περιοχές και γειτονιές δεν παρουσιάζουν καμία τάξη ευπρέπειας και καθαριότητας, αλλά ουδείς ενοχλείται.

Μία ολόκληρη χώρα τσαντιροποιείται, μουσουλμανοποιείται, η κυβέρνηση θρασύτατα μεταφέρει πληθυσμούς λαθρομεταναστών και εποικίζει περιοχές, θρασύτατα επιβαρύνει τους φορολογούμενους με την περίθαλψη τους, θρασύτατα μας επιβάλλει να ανεχόμαστε εικόνες και συμπεριφορές που προσβάλουν εμάς και τον πολιτισμό μας και ακόμη πιο θρασύτατα διαφημίζει την ανικανότητα της ως επιτυχία.
Αν ισχύει ότι τα 700 εκ. που εξήγγειλε η ΕΕ για δήθεν ενίσχυση άμυνας της χώρας τελικά διατίθενται για το ευ ζην των τριτοκοσμικών, είναι ολοφάνερο ότι η χώρα προορίζεται να γίνει ο καταυλισμός της Ευρώπης, που θα διαχειρίζεται η Υπατη και ο Υπατος και η εκάστοτε γκυβερνησάρα θα έχει ρόλο guest star.
Η γκυβερνησάρα, που μας διαφημίζει την δημοφιλία της στους καμένους εγκέφαλους, δεν συνεχίζει απλά το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έχει πατήσει και γκάζι.
Η σιωπή του πολιτικού κόσμου είναι τρομακτική.
Κατά τα άλλα 150 κρούσματα, ούτε 1, ούτε 2, γιατί όσο εμείς ήμασταν κλειδαμπαρωμένοι, με ολική απαγόρευση και SMS για το παραμικρό, στα Κρανίδια τα λάθρο τόσο καιρό ζούσαν την ζωάρα τους.
Να πληρώσουν η Υπατη και οι Μητσοτακομηταράκηδες την κούρα.
#ουστ

Ελένη Παπαδοπούλου

Previous Article

Κουρδικές ¨Μονάδες Eκδίκησης¨ στην Κωνσταντινούπολη…

Next Article

Αστυνομία: Με τον μπαχτσέ σας (στην Μόρια) θα ασχοληθούμε; – Βίντεο της καταστροφής

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *