Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δήμαρχος που έστειλε το συγκρότημα στον Σοχό: ¨Δώσαμε την καλύτερη απάντηση στον Λαγό¨…

0 σχόλια Share:

Εζαν και οθωμανική στρατιωτική μουσική μπροστά σε εκκλησία στην Ελλάδα

Μπροστά σε εκκλησία στην κοινότητα Σοχος που υπάγεται στην πόλη Θεσσαλονίκη της Ελλάδας, η ομάδα οθωμανικής Στρατιωτικής μουσικής του δήμου Γκιολμπασι του νόμου Αντιγιαμαν ανέγνωσε το εζαν και ερμήνευσε εμβατήρια νίκης. Οι επιδείξεις που έγιναν σε διαφορετικά μέρη της Θεσσαλονίκης επί τέσσερις μέρες, απέσπασαν το ενδιαφέρον ντόπιων και ξένων τουριστών.

Ο δήμος του Γκιολμπασι, μετέχει στο Διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και μουσικής που άρχισε στις 21 Φεβρουαρίου και θα τελειώσει στις 25 Φεβρουαρίου.
Η επίδειξη που πραγματοποιήθηκε σε πλατεία που βρίσκεται μπροστά σε εκκλησία στην κοινότητα Σοχός του δήμου Θεσσαλονίκης, κέρδισε μεγάλο θαυμασμό. Η ανάγνωση του εζαν από την ομάδα Οθωμανικής Στρατιωτικής Μουσικής, την ώρα που ακουγόταν το εμβατήριο, συγκίνησε τους Τούρκους πολίτες που ζουν στην Ελλάδα.
………


Ο δήμαρχος του Γκιολμπασι Ισκεντερ Γιλντιριμ  δήλωσε : Με την ομάδα της Στρατιωτικής οθωμανικής μουσικής μας δώσαμε την καλύτερη απάντηση στον ασεβή βουλευτή που είχε το θράσος να σκίσει την σημαία μας. Ευχαριστώ την Ομάδα Στρατιωτικής Οθωμανικής Μουσικής και το προσωπικό του Δήμου μας”.

Σχ. : Δείτε χυδαιότητα ο δήμαρχος. Χρησιμοποιεί την τραγική αφέλεια των διοργανωτών, για να προωθήσει την εθνικιστική του ατζέντα.

Αυτό θα πει να σέβεσαι αυτούς που σε κάλεσαν…

Μην τους ξεχάσουμε, να τους  καλέσουμε και του χρόνου…

Previous Article

Ο δήμαρχος αισθάνεται υπερήφανος για αυτό που συνέβη στον Σοχό…

Next Article

Αποφάσισαν και διατάσσουν… έρχονται ΜΑΤ σε νησιά του Αν. Αιγαίου

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *