Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο Τζανακόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) επισκέφθηκε τον καταυλισμό των Ρομά στον Ασπρόπυργο…

3 Comments Share:

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στον Ασπρόπυργο

Tη συμπαράστασή του στην οικογένεια του Νίκου Σαμπάνη που έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών κατά την καταδίωξη στο Πέραμα εξέφρασε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την επίσκεψή του στον καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο την Τρίτη.

«Να σταματήσουν άμεσα οι παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, να σταματήσει άμεσα αυτή η επιχείρηση συγκάλυψης, ψεύδους, συκοφαντίας, ρατσιστικού λόγου, που έχει κινητοποιηθεί από έναν ολόκληρο μηχανισμό και να αφήσουμε την αλήθεια να λάμψει ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη», τονίζει ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την επίσκεψη κλιμακίου του κόμματος στον Ασπρόπυργο και στην οικογένεια του 18χρονου νεκρού, από πυρά αστυνομικών, Νίκου Σαμπάνη.

«Οι εικόνες που αντικρίζουμε εδώ στον καταυλισμό, είναι εικόνες αποκλεισμού, είναι εικόνες ακραίας φτώχειας και αναδεικνύουν με τον πιο σαφή τρόπο την εγκατάλειψη του κράτους απέναντι στους Ρομά», σημειώνει ο Δ. Τζανακόπουλος. Καλεί, τέλος, την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της «απέναντι στην οικογένεια του Νίκου Σαμπάνη, απέναντι στα παιδιά του, απέναντι στη γυναίκα του, έτσι ώστε αυτό να είναι μια ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης και μεταμέλειας, κρατικής μεταμέλειας, γι’ αυτό το απαράδεκτο περιστατικό».

ethnos.gr

Σχ. Καλά δεν ντρέπονται αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ ;

Για ποιες παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη μιλάνε ;

Ξέρουν κάτι ιδιαίτερο ;

Ας το πούνε !

Να ασκείς ψηφοθηρία να βγάλεις ψήφους μέσα από τον θάνατο κάποιου…

 

Previous Article

Μηταράκης : ¨We need more people in Europe!¨

Next Article

¨Ως χώρα δεν έχουμε στην ιστορία μας τον λεκέ της αποικιοκρατίας και την ντροπή των σφαγών !¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

3 Comments

 1. Απορώ πως ζούνε αυτοί οι άνθρωποι (σαν τον κύριο εδώ) με τόση ξεφτίλα που κουβαλάνε πάνω τους.
  Ντρέπομαι για εσάς …

 2. Η αριστερά διαστρεβλώνει τα πάντα, ακόμη και την ανθρώπινη ψυχοπνευματική υγεία.. Υπάρχει αρκετό αποδεικτικό υλικό να συλλέξουν οι εισαγγελείς της πατρίδας μας, ώστε να κυρήξουν την αριστερά, και ειδικά τον σύριζα, εγκληματική οργάνωση και να πάψουν απαγορεύοντας τα στελέχη του να ασκούν το πολιτικό δικαίωμα του εκλέγεσθε.

  Υπάρχει άφθονο υλικό που αποδεικνύει πως είναι προδότες του ελληνισμού, του πολιτισμού, και πως οδηγούν την κοινωνία στον εκβαρβαρισμό. Πίσω από το φαινόμενο της ομιχλώδους πολιτικής τους δράσης κρύβεται η ξεκάθαρα και διαυγέστατα διακριτή ψυχοπνευματική τους δομή η οποία εκφράζεται με συμπτώματα παρανοειδούς σχιζοφρένειας. Άλλωστε το ομολόγησαν οι ίδιοι λέγοντας δημόσια πως είχαν αυταπάτες, και οι αυταπάτες είναι ένα από τα θεμελιώδη κεντρικά συμπτώματα της προαναφερθείσας ψύχωσης.

  Τελευταίο παράδειγμα η επίσκεψη Τζανακόπουλου στην “οικογένεια” του νεκρού γύφτου από σφαίρες αστυνομικών. ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: Πρέπει να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί διώκτες και εκτελεστές δεν παρρέκλιναν διόλου, καθόλου δηλαδή, από το καθήκον και τις υποχρεώσεις τους. Ο τρόπος που έδρασαν είναι απόλυτα νόμιμος και ευθυγραμμισμένος με τον νόμο του Θεού και τον νόμο της ανθρώπινης παγκόσμιας συλλογικής συνείδησης. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ. (Μια άλλη φορά οι λεπτομέρειες και τα επιχειρήματα τεκμηρίωσης της αλήθειας στην παρένθεση).

  Μέχρι πριν επίσκεψη Τζανακόπουλου στους ψυχοπνευματικά ομοειδούς του γνωρίζαμαι πως η Πολιτεία οφείλει να ασκήσει ιδιαίτερη υποστήριξη, φροντίδα, στην οικογένεια εκείνου που έχασε την ζωή του πάνω στο καθήκον υπηρετώντας την Πατρίδα.

  Τώρα μετά την αναφερθείσα επίσκεψη, μαθαίνουμε πως θέλουν κάποια υποκείμενα να διευρυνθεί η υποχρέωση της Πολιτείας προς την χήρα και τα ορφανά, εκείνων που ολοκληρωτικά η παρουσία τους και η μορφή τους μέσα στην κοινωνία ήταν απόλυτα πανομοιότυπη σε είδος και ποιότητα, με την μορφή του παρασιτικού μικροβίου που εισβάλει στον βιολογικό οργανισμό με μοναδική του δράση την αποσταθεροποίηση της ισορροπημένης λειτουργικότητας του.

  Όμως ο Θεός, και για τους αθέους η Φύση, μερίμνησε για την κατάσταση θέτοντας στην υπηρεσία της υγείας του οργανισμού το ανοσοποιητικό σύστημα.
  Θα με πουν κάποιοι ρατσιστή. Ναι είμαι ρατσιστής είναι αλήθεια, γιατί στο πρόσωπο του νεκρού γύφτου (ονομασία ταυτότητας, ενώ το ρομά είναι ονομασία φυλής), βλέπω με ενάργεια ένα ανθρώπινο κοινωνικό παρασιτικό μικρόβιο και τίποτε άλλο δεν μπορώ να του αποδώσω. Και εξηγώ παρακάτω.

  Δεν λαμβάνω υπ’ όψει μου, ενώ πρέπει καθώς πρόκειται για άλλον συνάνθρωπο μου, δεν θα λάβω όμως το γεγονός υπ’ όψει σε προσωπικό επίπεδο, την κλοπή δηλαδή του αμαξιού παρά μόνο θα πω μια φράση. Ο γύφτος αυτός αδιαφόρησε παντελώς με τι μόχθο, κόπο και θυσίες ήρθα στην θέση να απολαμβάνω τις υπηρεσίες που δύνατε ένα αμάξι να προσφέρει στον ιδιοκτήτη του, και φανερά δεν νιώθει αναγνώριση και συμπάθεια για την εντιμότητα μου ως προς την απόκτηση και κατοχή του αμαξιού.

  Σε κοινωνικό επίπεδο ας δούμε τι ήταν ο γύφτος, η παρέα του και όλοι όσοι διαθέτουν συμβατή με τον νεκρό, με το υπαρξιακό, δηλαδή, παρασιτικό μικρόβιο, κοσμοαντίληψη.
  Δεδομένο, και σχετικά εύκολο στην κατάληψη και για τους αριστερούς, είναι πως το είδος των υποκειμένων για τα οποία ομιλούμε, καταπατούν τα δικαιώματα του ανθρώπου όπως αυτά αποδίδονται από την ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ του ΟΗΕ, και ακυρώνουν στην πράξη τα δικαιώματα του πολίτη όπως αυτά αποδίδονται από τον ΧΆΡΤΗ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΏΝ ΔΙΚΑΙΩΜΆΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉΣ ΈΝΩΣΗΣ. Συγκεκριμένα ακυρώνουν τα παρασιτικά μικρόβια αυτά όπως ο νεκρός γύφτος και οι όμοιοι του, όλα τα άρθρα που αφορούν την ιδιοκτησία και εν μέρει τις ελευθερίες του πολίτη, πάντα μέσα σε ένα περιβάλον ασφάλειας.

  Κλείνοντας θέλω να σημειώσω πως είναι σημαντικό να καταλάβουν οι Αρχές της πατρίδας μας, κυρίως οι κυβερνητικοί, οι κεφαλές της αστυνομίας, το πειθαρχικό κλπ., πως εγγυητής για να απολαμβάνουμε ως πολίτες αυτά που πηγάζουν από την Διακύρηξη του ΟΗΕ και τον Χάρτη της ΕΕ, δεν είναι ούτε ο νομοθέτης, ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε η δικαιοσύνη (δικαστική εξουσία), ούτε κανείς άλλος παρά μόνο εκείνα τα παιδιά στο περιστατικό του νεκρού γύφτου και οι συναδέλφοι τους οι οποίοι με κίνδυνο να χάσουν την ζωή τους προστατεύουν εμάς από τα παρασιτικά κοινωνικά μικρόβια τα οποία είναι ικανά για όλα.

  Η συμβουλή μου προς το πειθαρχικό είναι να αποδωθούν οι πρέπουσες τιμές στα παιδιά της ΔΙΑΣ, και να τους μαλώσουν που δεν εξόντωσαν και τα δυο άλλα μικρόβια.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς

  1. Το σημειώνω εδώ γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης, στην τέταρτη παράγραφο το σωστό είναι:

   Μέχρι πριν επίσκεψη Τζανακόπουλου στους ψυχοπνευματικά ομοειδούς του (εξαιρούνται όλοι εκείνοι που με εντιμότητα παλεύουν και κέρδισαν την ζωή τους, καλλιτέχνες, δικηγόροι κ.ά.) γνωρίζαμαι πως η Πολιτεία οφείλει να ασκήσει ιδιαίτερη υποστήριξη, φροντίδα, στην οικογένεια εκείνου που έχασε την ζωή του πάνω στο καθήκον υπηρετώντας την Πατρίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *