Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ειρωνίες Ράμα κατά Ελλάδας και Βουλγαρίας…

1 Comment Share:

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα σε συνάντηση του με τον ομόλογό του στα Σκόπια Ζόραν Ζαεφ και ευρισκόμενος στο οικονομικό φόρουμ που διοργανώθηκε φέτος για πρώτη φορά στα Σκόπια, αναφέρθηκε στο νερό που άσκησε η Βουλγαρία και που σταμάτησε ταυτόχρονα και την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας.

” Όλοι έχουν το δικαίωμα να αισθάνονται απογοητευμένοι γιατί ξαφνικά εμφανίζεται η Βουλγαρία και θέλει κάτι περισσότερο” είπε χαρακτηριστικά ο Ράμα, μιας και η χώρα του υπέστη ταυτόχρονα τις ίδιες ακυρωτικές συνέπειες στο θέμα των διαπραγματεύσεων.

Επίσης ο Ράμα δηθες αστειευόμενος είπε στον Ζόραν Ζαεφ : ” Ελπίζω πως δεν θα θέλουν να σας αποκαλέσουν Δυτική Βουλγαρία, γιατί τότε θα πρέπει να διαπραγματευτείτε ξανά με τους Έλληνες”…”
……
Όσον αφορά τον Ράμα και την ειρωνική του στάση όλο αυτό το διάστημα προς την Ελλάδα, φανερώνει κόμπλεξ κατωτερότητας και δεύτερον τέτοιες δηλώσεις αποτελούν στοιχείο προβοκάτσιας και πρόκλησης ταραχών.
…..
himara.gr  25/6/2021

 

Previous Article

Ο δήμος Κολωνίας το έγραψε και στα τουρκικά μπας και το εφαρμόσουν επιτέλους…

Next Article

42 σύλλογοι της Ροδόπης καταδίκασαν την στάση του δημάρχου Ιάσμου κατά του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Μια απλή δήλωση σχετικά με την απαίτηση της Ελλάδας για το σεβασμό των δικαιωμάτων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και την πλήρη εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας, που αποτελεί εξάλλου και ιδρυτικό κείμενο του αλβανικού κράτους, υπό την εποπτεία των οργάνων της ΕΕ, ως προϋπόθεση για την έναρξη των ενταξιακών διαδικασιών, θα ήταν νομίζω αρκετή να παγώσουν τα χαμόγελα στο μαφιόζο κλόουν που το παίζει και “πρωθυπουργός”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *