Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μια άθλια ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ γραμμένη από την ¨ΠΡΕΣΒΕΙΑ¨….

No Comments Share:

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τις εξελίξεις στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ
Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία την κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, που προκάλεσε και θύματα μεταξύ αμάχων.

Καλούμε όλα τα μέρη να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, να προβούν σε άμεση παύση των εχθροπραξιών και να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στο πλαίσιο της Ομάδας Μινσκ.

Η ειρηνική επίλυση των διαφορών στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου είναι μονόδρομος για την περιφερειακή ασφάλεια και σταθερότητα. Αναμένουμε ότι κάθε ενέργεια και δήλωση από πλευράς εμπλεκομένων αλλά και τρίτων θα εντάσσεται σε αυτή τη λογική, αποφεύγοντας την υποδαύλιση της έντασης.

https://www.mfa.gr/epikairotita/diloseis-omilies/anakoinose-upourgeiou-exoterikon-skhetika-me-tis-exelixeis-sto-nagkorno-karampakh.html

27/9/2020

Σχ. : Να θυμίσουμε στους υπεύθυνους της εξωτερικής μας πολιτικής την πρόσφατη δήλωση του Αζέρου Αλίεφ

¨Η Τουρκία δεν είναι μόνο φίλη και εταίρος μας. Για μας είναι μία αδελφή χώρα και αυτό δεν είναι μυστικό. Στηρίζουμε αταλάντευτα και σε κάθε περίπτωση την Τουρκία. και δεχόμαστε την ίδια στήριξη από τους Τούρκους αδερφούς μας. στηρίζουν σε κάθε θέμα το Αζερμπαϊτζάν και εμείς εκείνος τους στηρίζουμε στα θέματα των ερευνών στην Ανατολική Μεσόγειο και σε κάθε θέμα. Επιθυμώ να γνωρίζετε τη στάση μας. Μετά από εντολή μου η στάση αυτή κηρύχθηκε επίσημα από την κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν. Η Τουρκία Για μας δεν είναι μόνο μία φίλη χώρα είναι μία αδελφή χώρα και οι Τούρκοι Είναι αδέρφια μας.¨

Άρα η στάση Πόντιου Πιλάτου που ακολουθούμε είναι ΑΘΛΙΑ.

Previous Article

Συνάντηση Μπακογιάννη με τουρκόψυχο σύλλογο στην Κομοτηνή….

Next Article

Μπράβο ρε Πρόδρομε Εμφιετζόγλου !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *