Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αποστολάκης : Έχω απογοητευτεί από το ΝΑΤΟ…

0 σχόλια Share:

Αποστολάκης: Έχω απογοητευτεί από το ΝΑΤΟ μέχρι τώρα

Ψυχραιμία και λογική προτείνει ο πρώην υπουργός Άμυνας και πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, για τις τουρκικές προκλήσεις, ενώ παράλληλα δηλώνει απογοητευμένος από το ΝΑΤΟ.
Για την ελληνική στάση απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα αλλά και για το ΝΑΤΟ ρωτήθηκε σχετικά ο ο πρώην υπουργός Άμυνας και πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ  Ευάγγελος Αποστολάκης, σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον Realfm 97,8.

«Ο γείτονας, ο Τούρκος, πλέον δεν ελέγχεται, δεν υπακούει σε καμία λογική, ούτε σε Διεθνές Δίκαιο, ούτε σε Συνθήκες», ανέφερε σχετικά και υποστήριξε ότι η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να είναι φοβική απέναντι στους Τούρκους.

«Στην ανατολική Μεσόγειο η Ελλάδα παίζει κομβικό ρόλο γιατί είναι ένα κράτος το οποίο έχει δείξει συνέπεια, σταθερότητα, είναι ένα δημοκρατικό κράτος, έχει εξαιρετικές σχέσεις με όλους, επομένως είναι ένας πόλος ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή», συνέχισε.

Σχετικά με το ΝΑΤΟ εμφανίστηκε απαισιόδοξος σχετικά με το ενδεχόμενο να πάρει θέση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία.

«Μην με προκαλείτε να πω ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει από κανέναν τίποτα», ανέφερε και στη συνέχεια πρόσθεσε: Η Ελλάδα πρέπει να ανήκει σε κάποιους συνασπισμούς. Έχουμε μπει και στο ΝΑΤΟ και όσα χρόνια είμαστε, είμαστε συνεπείς, κάνουμε ό,τι χρειάζεται. Έχω απογοητευτεί από το ΝΑΤΟ μέχρι τώρα. Δηλαδή, όπου υπάρχει θέμα το ΝΑΤΟ τηρεί ίσες αποστάσεις».

Sputnik  4/12/2019

Σχ. : Καλά τα λέει, αλλά μόνο που αυτά ίσχυαν και επί της προηγούμενης κυβέρνησης…

Όταν τότε ήταν ΓΕΕΘΑ και αργότερα υπουργός Αμύνης δεν θυμόμαστε να είχε κάνει κάποια ανάλογη δήλωση…

Επίσης δεν μας αρέσει το ότι δεν προτείνει τίποτε. Π.χ. είσαι παντρεμένος και έχεις προβλήματα  στον γάμο σου. Με το να τα διατυπώνεις δεν λύνονται . Μπορείς να τα λύσεις; Υπάρχει η δυνατότητα να τα λύσεις ;

Ή ήρθε ο καιρός του διαζυγίου ;…

Previous Article

Το στρατιωτικό όχημα Κόμπρα ¨έβγαλε φτερά¨… Βίντεο

Next Article

Απόρρητη αναφορά του ΟΗΕ : ¨Η Τουρκία στηρίζει στρατιωτικά την κυβέρνηση της Τρίπολης¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *