Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ : 1,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΗΓΕ ΣΕ ΜΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ !!!

0 σχόλια Share:

 

………………..

Ο κ. Μηταράκης υποστήριξε εξάλλου ότι το πρώτο εξάμηνο του 2019 σε 500 περιπτώσεις Αφρικανών δεν βρίσκονταν διερμηνείς για σπάνιες γλώσσες που ισχυρίστηκαν ότι μιλούν.

Ο υπουργός διερωτήθηκε πώς οι 500 μπορούσαν να συνεννοηθούν με τους δικηγόρους τους και τις ΜΚΟ, ενώ οι τελευταίες δεν μπορούσαν να βρουν διερμηνείς για τη συνέντευξη.

Στάθηκε επίσης στην ανάγκη αλλαγής της κοινής δήλωσης ΕΕ – Τουρκίας και χαρακτήρισε «ρητορικό» το ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ για αποσυμφόρηση.

Κατήγγειλε επιπλέον ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε στο μεταναστευτικό με τις ΜΚΟ και παρέθεσε στοιχεία για τα κονδύλια 1,5 δισ. ευρώ που διέθεσε η ΕΕ στην Ελλάδα την περίοδο 2015 – 2019.

Όπως είπε, το υπουργείο απορρόφησε το 1,9%, ενώ το 82% των κονδυλίων (1,3 δισ.) πήγαν σε διεθνείς οργανισμούς και σε ΜΚΟ.

Sputnik  8/5/2020

Σχ. : Αν δεν απομακρυνθούν αυτές οι ¨βδέλλες¨ δεν πρόκειται να σταματήσει αυτή η γάγγραινα του λαθρομεταναστευτικού. Μα αυτοί ζουν από αυτό ! Είναι δυνατόν να ενδαφερθούν για το αν πεθαίνουν  και μερικές χιλιάδες ; Με πρώτη ¨βδέλλα¨  τον Διεθνή Οργανισμό μετανάστευσης του ΟΗΕ…

Μέχρι πέρσι έμενα στην Λέσβο. Μου είχε κάνει εντύπωση όταν ένας φίλος μου είχε πει πως ¨όπως παλιά οι βουλευτές διόριζαν στο δημόσιο, τώρα διορίζουν σε ΜΚΟ¨! 

Είναι πολλά τα λεφτά…

 

Previous Article

Τούρκος υπουργός Αμυντικής Βιομηχανίας: ¨Κάποια συστήματα των S-400 έχουν ενεργοποιηθεί¨…

Next Article

Πύραυλος Grad έπεσε κοντά στην τουρκική πρεσβεία της Λιβύης

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *