Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Φλέγεται ο καταυλισμός του Καρα Τεπέ στην Λέσβο !

No Comments Share:

Κείμενα του ιστολόγιου. 3/2/2020

Πρωτοφανή επεισόδια στη Λέσβο. Λαθρομετανάστες με το έτσι θέλω απαιτούν να φύγουν από το νησί. Παρά το ότι η αστυνομία στο ύψος της ΔΕΗ στο παραθαλάσσιο δρόμο προσπάθησε να τους αποκλείσει, κάποιοι πέρασαν και ήδη έχουν φτάσει στην παραλία της πόλης της Μυτιλήνης και έχουν κατασκηνώσει στην παραλία. Οι  παρακάτω φωτογραφίες είναι από τον καταυλισμό του Καρά Τεπέ όπου υποτίθεται πως οι συνθήκες είναι και πολύ καλύτερες γιατί εκεί διαμένουν οικογένειες. Μακάρι να μη συμβούν χειρότερα και ενδεχομένως αιματηρά επεισόδια. Αν όμως συμβούν, υπεύθυνοι  είναι εκτός από τους πρώην και νυν κυβερνώντες κι όλοι αυτοί οι ντόπιοι που έβλεπαν τα σκοτεινά σύννεφα να έρχονται, αλλά εφησυχαζαν επειδή γέμιζαν οι τσέπες τους από αυτή την ιστορία.

Πληροφορίες μας από το νησί μας λένε πως η αντίδραση αυτή που είναι πρωτόγνωρη πιθανώς να είναι υποκινούμενη από κάποιες ΜΚΟ στις οποίες έχει αρχίζει να βάζει χέρι ο νέος περιφερειάρχης. Ετσι πριν από λίγες μέρες για πρώτη φορά συνεργεία της περιφέρειας έκαναν ελέγχους για το παράνομο εμπόριο που διεξάγεται στη Μόρια. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Επίσης ο δήμαρχος δυτικής Λέσβου κ Βέρρος με απόφαση του έκλεισε πριν από λίγες μέρες οριστικά εγκατάσταση μιας ΜΚΟ στη Σκάλα Συκαμιάς.

Τραγική ειρωνεία το σύνθημα που διακρίνεται στον τεράστιο τοίχο επί του παραλιακού δρόμου που οδηγεί προς την Παναγιούδα, το οποίο καταφέρεται ενάντια στους φασίστες. Όλα αυτά τα λαμόγια και οι χρήσιμοι ηλιθιοι που έβλεπαν ως κίνδυνο αυτούς που φώναζαν για κλειστά σύνορα, άραγε πώς αισθάνονται τώρα με τα επεισόδια που προκαλούν εκεί οι λαθρομετανάστες;

Ας στείλουν εκεί μία βόλτα τις γυναίκες τους…

Previous Article

Βίντεο από τα επεισόδια στην οδό Μυτιλήνης-Μόριας (σύντομα στην γειτονιά σας…)

Next Article

Νεότερα για το χτύπημα της συριακής αεροπορίας κατά των Τούρκων

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *