Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μήπως κάποιοι Έλληνες υπουργοί Αμύνης είναι για στρατοδικείο ;

0 σχόλια Share:

……………..
Σύμφωνα με την είδηση του Γιώργου Kιρμπάκι για την εφημερίδα Χουριέτ, στο πλαίσιο αυτό σε πρώτο στάδιο θα ξοδευτούν 1 με 1,5 δις ευρώ και θα δοθούν παραγγελίες ανταλλακτικών για τα 44 γαλλικά Μιράζ σημαντικό τμήμα των οποίων έχει φτάσει να μην μπορεί να πετάξει, όπως και για τα ελικόπτερα του στρατού ξηράς και του πολεμικού Ναυτικού που έχουν βλάβες. Επίσης θα αγοραστούν 33 νέες τορπίλες για τα υποβρύχια τύπου 214 και 209 που αγοράστηκαν από τη Γερμανία όπως και τέσσερα ελικόπτερα Σικόρσκι, ενώ τη μερίδα του λέοντος από το εξοπλιστικό πρόγραμμα θα την πάρει η Γαλλία.

……………..

Yunanistan, Türkiye’ye karşı silahlanma çılgınlığına başladı – Son Dakika Dünya

31/8/2020

Σχ.: Θέτουμε τον εξής συλλογισμό. Δεν ξέρουμε αν είναι αληθή αυτά που αναφέρει ο Κιρμπάκι στο κείμενο του. Αν όμως είναι αλήθεια και  έχουν φτάσει λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, μεγάλο μέρος των 44 Μιράζ να μην μπορούν να πετάνε, τότε προφανώς οι υπουργοί Άμυνας των τελευταίων (αγνοούμε πόσων)  ετών είναι για έκτακτο στρατοδικείο !

Previous Article

Νέο αρνητικό ρεκόρ για την τουρκική λίρα έναντι του ευρώ

Next Article

Τσελίκ-εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος: ¨Η κίνηση της Ελλάδας να εξοπλίσει το Καστελόριζο είναι παράδειγμα μιας νέας πειρατείας¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *