Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η Μενδώνη δεν παραιτείται διότι απλά, άλλος “φύτεψε” τον Λιγνάδη…

2 Comments Share:

Η κίνηση να καλυφθεί η Μενδώνη είναι λανθασμένη. Η Μενδώνη όφειλε να έχει παραιτηθεί χτες, γιατί ήταν αυτή που τοποθέτησε τον Λιγνάδη στην τιμητική αυτή θέση και γιατί σαφώς οι αρχικές της δηλώσεις τον κάλυψαν. Προφανώς η Μενδώνη, που είναι γνωστή πολιτικάντισσα, για να μην ανοίξει το στόμα της και πει ότι “ξέρετε τα γνώριζα, αλλά μου τον έφεραν φυτευτό από το Μαξίμου”, αντάλλαξε την σιωπή της με την καρέκλα της. Άλλωστε ουδείς τοποθετήθηκε οπουδήποτε χωρίς το όνομα του να έχει περάσει για έγκριση από τον Μητσοτάκη. Πόσω μάλλον ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.
Αν και έχουν βγει όλα τα παπαγαλάκια να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα, να αποσιωπήσουν στοιχεία και να κάνουν ότι δεν σημαίνει κάτι όλο αυτό για τον ίδιο τον Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός έχει πληγεί ανεπανόρθωτα. Οχι γιατί βγήκε μαζί με τον Λιγνάδη φωτογραφίες ή γιατί ο Λιγνάδης τού έκανε μαθήματα ορθοφωνίας, αλλά γιατί ως επικεφαλής και ο ίδιος των μυστικών υπηρεσιών έκανε πως δεν γνώριζε αυτά που ο κόσμος είχε τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι. Φυσικά και γνώριζε κι αν δεν γνώριζε φυσικά και όφειλε να γνωρίζει πριν τον τοποθετήσει και πριν τον προσλάβει ως δάσκαλο. Φυσικά και έμαθε, φυσικά και αδιαφόρησε, γιατί έλα μωρέ τώρα ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος. Ο Λιγνάδης δεν είναι ένας σκηνοθέτης, ένας ηθοποιός, ήταν ο τοποθετηθείς από την κυβέρνηση καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού, στον οποίο είχε δοθεί και ιδιαίτερη δημοσιότητα. Ως εκ τούτου τα “νίπτω τας χείρας μου” δεν ταιριάζουν στην υπόθεση.

Από την άλλη τα παρτσακλά του ΣΥΡΙΖΑ, άλλα αγγελούδια και αυτοί που έβαλαν μέσα ένα σωρό για να έχουν και εύρος επιλογής οι @λ@@@@λοιΠαρε – επί βασιλείας τους έστελναν οι ΜΚΟ τα ανήλικα-, σηκώνουν το θέμα μπας και γίνουν τίποτα εκλογές και ξαναπάρει την εξουσία το παρεάκι της πενθήμερης.

Η γνώμη μου είναι ότι η ΝΔ έχει μία και μόνη επιλογή κι αυτή για το καλό της χώρας και πιστεύω ότι έχει αρχίσει να δρομολογείται. Να πετάξει τον Μητσοτάκη από την αρχηγία και να πάει σε εκλογές με άλλον αρχηγό, μήπως και κάτι αλλάξει προς το καλύτερο. Με τον Μητσοτάκη για αρχηγό δεν μπορεί να κατέβει σε εκλογές. Η υπόθεση Λιγνάδη είναι ιδιαίτερα απεχθής και η ελληνική κοινωνία δεν τα σηκώνει αυτά. Και ναι αγγίζει και τον πρωθυπουργό η υπόθεση, όσο κι αν κόπτονται περί του αντιθέτου. Δεν μπορεί να έχει στήριξη σε τέτοιο σοβαρό ζήτημα.
Η κάθαρση εκτός από καλλιτεχνική πρέπει να είναι και πολιτική. Μήπως και βγούμε επιτέλους από τον βούρκο.

Ελενη Παπαδόπούλου-FACEBOOK

Previous Article

¨Αυτοί παίρνουν 500-800 ευρώ τον μήνα κι εγώ κάθομαι εδώ στο ξεροβόρι¨… Βίντεο

Next Article

O Eρντογάν σουτάρει για την Τουρκία – Βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. η παιδεραστία έχει νομιμοποιηθεί στην χώρα. Με νομοθετημένη από τον συριζα [η νδ κράτησε τον νεοταξικό/ισλαμικό νόμο] την δυνατότητα να παντρεύονται τα δεκάχρονα παιδιά για ποιόν λόγο κάνουμε τόση φασαρία; Και εφόσον γίνονται καταγγελίες για τους ενεργητικούς παιδεραστές αναρωτιέμαι: Άραγε οι “παθητικοί” παιδεραστές δεν είναι παιδεραστές; Ή επειδή ανήκουν στην ακμάζουσα κοινότητα των λοατκι μένουν στο απυρόβλητο; Μην μου πείτε ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι.

    1. Αδίκως τα γραφεις διοτι ειναι νουμερα!! 6χρονια ακομα θα πινουν ξυδι…!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *