Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Στην Λέσβο κάποιοι κοιμούνται με τις καραμπίνες δίπλα…

No Comments Share:

«Κοιμούνται τα βράδια με τις καραμπίνες»

Πέλλη Γιακουμή-
18 Ιουνίου 2020

Στο έλεος της παραβατικότητας @@@@@@ων  που έχουν κατακλέψει κτήματα, σπίτια, σφάζουν ζώα και καταστρέφουν περιουσίες, βρίσκονται οι κάτοικοι του Αφάλωνα. Τον περασμένο Απρίλιο ένας κάτοικος του χωριού είχε πυροβολήσει τραυματίζοντας αλλοδαπούς, που είχαν μπει στην ιδιοκτησία του. Σήμερα η κατάσταση δεν έχει αλλάξει καθώς συνεχίζονται οι λεηλασίες, οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση και απροστάτευτοι και ο Πρόεδρος του χωριού, Κώστας Κουρογένης, εκφράζει φόβους ότι τέτοια φαινόμενα μπορεί να επαναληφθούν.
«Το πρώτο σπίτι στις παρυφές του χωριού βρίσκεται σε απόσταση 700μ. από το ΚΥΤ Μόριας. Ο κόσμος ακούει μόνο ό,τι γίνεται στη Μόρια, όμως και το χωριό μας βρίσκεται στην ίδια μοίρα, εδώ και ένα χρόνο περίπου» λέει στα «Νέα της Λέσβου» ο Πρόεδρος του Αφάλωνα.
Ο ίδιος συμπληρώνει «…Οι κάτοικοι φοβούνται πλέον τα βράδια στο ίδιο τους το σπίτι. Υπάρχουν χωριανοί που κοιμούνται με τις καραμπίνες και άλλοι που έχουν πυροβολήσει στον αέρα, όταν τους βρήκαν μέσα στις ιδιοκτησίες τους για να φοβηθούν να φύγουν. Πολύ φοβάμαι, αν συνεχισθεί αυτή η ανεξέλεγκτη κατάσταση μήπως επαναληφθούν δυσάρεστα γεγονότα….»

Nealesvou.gr   18/6/2020

Previous Article

Το όνομα Κατσίφας δείχνει να ενοχλεί και στην Αλβανία αλλά και στην Ελλάδα…

Next Article

Αλ Σίσι : ¨Η Αίγυπτος έχει δικαίωμα παρέμβασης στη Λιβύη¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *