Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αλλοδαποί οι δράστες που πυρπόλησαν τη δομή στο Καρατεπε της Λέσβου !

0 σχόλια Share:

Τρεις αλλοδαποί οι εμπρηστες της δομής μεταναστών στον Καρα Τεπέ

Εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, υπόθεση εμπρησμού δομής εξυπηρέτησης αλλοδαπών, που έλαβε χώρα την 7η Μαρτίου στη Λέσβο.
Ταυτοποιήθηκαν, για την εμπλοκή τους στη συγκεκριμένη υπόθεση (3) άτομα – δύο αλλοδαποί και ημεδαπός αλλοδαπής καταγωγής και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων και αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού προέκυψε ότι, τα ταυτοποιηθέντα άτομα δρώντας από κοινού, προξένησαν πυρκαγιά σε εγκαταστάσεις της προαναφερόμενης δομής, προκαλώντας εκτεταμένες φθορές σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβάλλεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή ενός ακόμη ατόμου στην υπόθεση.

Lesvospost.com. 20/3/2020

Σχ. Πού είναι τώρα λοιπόν όλοι εκείνοι που μιλούσαν για παρακράτος στη Λέσβο ; Το μόνο παρακράτος που υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και χρόνια και καλύπτεται συχνά ακόμη και από διωκτικές αρχές, είναι αυτό των Αντιφα. 

Previous Article

Βίντεο-Χειροκροτήματα και επευφημίες προς τους άντρες των ΜΑΤ την ώρα που αλλάζουν βάρδια

Next Article

Προσωρινή κρατικοποίηση νοσοκομείων στην Τουρκία για να αντιμετωπιστεί το κακό !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *