Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η φωνή της Ελλάδας που αντιστέκεται από την Μυτιλήνη

No Comments Share:

Παράταξη Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τις τελευταίες ημέρες γίναμε μάρτυρες μιας πρωτόγνωρης επίθεσης της κυβέρνησης, η οποία έστειλε τα ΜΑΤ να χτυπήσουν τους ‘Ελληνες ακρίτες για το…καλό τους! Η εικόνα της απόβασης των ΜΑΤ στα νησιά λες και ήταν στην Νορμανδία και όσα επακολούθησαν δεν μπορούν να χαροποιούν κανέναν. Χρησιμοποίησαν ληγμένα χημικά, αληθινές σφαίρες, χτύπησαν κόσμο, έκαψαν δέντρα, έσπασαν αυτοκίνητα, έβριζαν τους κατοίκους, αντιμετωπίζοντας τα πολύπαθα νησιά μας σαν τα Εξάρχεια με τις συμμορίες τους, που έπρεπε να συνετιστούν. Αν ο κόσμος λειτούργησε εδώ σαν αγανακτισμένος όχλος με ό,τι αυτό συνεπάγεται, τα ΜΑΤ λειτουργούν με εντολές και συντεταγμένα διότι είναι μέρος του Κράτους. Το να κάνουν όμως αντίποινα για τον (κατακριτέο) ξυλοδαρμό των συναδέλφων τους στη Χίο είναι αχαρακτήριστο. ΕΔΕ για τους υπεύθυνους δεν έχει εδώ;;
Για όλα αυτά δεν ίδρωσε το αυτί των καθεστωτικών ΜΜΕ. Σύσσωμα όμως ενοχλήθηκαν από κάποιες εκφράσεις ή χειρονομίες του αιρετού Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη σε ιδιωτική τηλεφωνική συνομιλία του, υπό συνθήκες μεγάλης πίεσης και χωρίς να γνωρίζει ότι βιντεοσκοπείται. Στήθηκε λοιπόν άμεσα ένας ολόκληρος μηχανισμός «καθωσπρεπισμού» με στόχο να πλήξει επικοινωνιακά και πολιτικά τον κ. Μουτζούρη, αποκαλύπτοντας έτσι ξεκάθαρα τον τρόπο άσκησης πολιτικής του κεντρικού κομματικού κράτους απέναντι στους νησιώτες τους οποίους θεωρεί αναλώσιμους και ηλίθιους.
Αυτό που δεν έχει καταλάβει η κυβέρνηση είναι ότι ο κόσμος δεν θέλει άλλους λαθρομετανάστες πουθενά στην Ελλάδα. Με βάση αυτό πρέπει να βρουν λύση. Και η μόνη (εντός Ελλάδας) λύση είναι τα κλειστά κέντρα σε ξερονήσια, το κόψιμο κάθε παροχής σε μη αναγνωρισμένους πρόσφυγες, οι άμεσες απελάσεις, το κλείσιμο των συνόρων, ο έλεγχος των ΜΚΟ (με κυρώσεις και απελάσεις) κλπ. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και η λύση δεν είναι οι επιτάξεις και τα ΜΑΤ.
Οι νησιώτες λοιπόν δεν πρόκειται να υποχωρήσουν. Στηρίζουμε όλοι τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου. Ο αγώνας συνεχίζεται…
Εν τω μεταξύ μια κάστα νταβατζήδων, κερδοσκοπεί με πρόσχημα τον ανθρωπισμό, χρησιμοποιώντας το μεταναστευτικό. ΜΚΟ, ολόκληρες στρατιές από μισθοδοτούμενους αντιρατσιστές και αντιφασίστες, μεγαλοεργολάβοι, πολιτικά ανδρείκελα, σε αγαστή μεταξύ τους συνεργασία, λυμαίνονται τα νησιά σήμερα και δυνητικά την ενδοχώρα αύριο. Η αριστερά επενδύει στο θυμό των κατοίκων και καπελώνει με οργανωμένο τρόπο τη λαϊκή βούληση. Αυτή η λαϊκή βούληση όμως δεν θέλει «απεγκλωβισμό και αποσυμφόρηση στην ενδοχώρα», ούτε «ελεύθερη μετακίνηση στις χώρες της Ευρώπης», αλλά ζητά απελάσεις, αυστηρό έλεγχο των συνόρων και να δοθεί ένα τέλος στον εποικισμό των νησιών και της χώρας.

Μυτιλήνη, 27 Φεβρουαρίου 2020

Previous Article

Πανωλεθρία – Επίσημη ανακοίνωση : ¨Έχουμε 22 Τούρκους στρατιώτες μας μάρτυρες¨….

Next Article

Είδηση για 30 Τούρκους νεκρούς από ρωσικό αεροπορικό χτύπημα !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *