Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δείτε τι πληρώνουμε ως τέχνη επί ¨πατριωτικής¨ δεξιάς διακυβέρνησης …

No Comments Share:

Ελένη Παπαδοπούλου

Για τους λάτρεις της όπερας έχουμε ένα καινούριο πολιτιστικό γεγονός, μία “ρετρο-φουτουριστική βιντεο-όπερα επιστημονικής φαντασίας”, μία “queer” όπερα, όπως την περιγράφει η ομάδα ΦΥΤΑ που την έφτιαξε. Παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, εμείς δηλαδή το πληρώσαμε και αυτό. Να υποθέσω ότι η συμβολή του Γιατρομανωλάκη ως υφυπουργού Μοντέρνας Τέχνης ήταν καθοριστική. Διαβάστε τι πληρώσαμε οι άνθρωποι.
Η ιστορία αφορά τον πρώτο γκέι πρωθυπουργό της Ελλάδας, ο οποίος χαίρει της αποδοχής του λαού και αποφασίζει να αναμετρηθεί με τα μεγάλα πνεύματα της ιστορίας. Σκεφτείτε τι γίνεται στο σημείο αυτό. Τίποτα άλλο δεν σας λέω.
Από την περιγραφή: “«Μια ρετρο-φουτουριστική ιστορία ουτοπικών οραμάτων, ιδεολογικών συγκρούσεων, υπερφυσικών ηγετών και απολυταρχικού θεάματος. Κυβερνοπάνκ κουήρ πειρατές ενάντια σε αφομοιωμένα γκέι μεγαλοστελέχη….Ο πρώτος (ανοιχτά) ομοφυλόφιλος πρωθυπουργός της Ελλάδας αγωνίζεται να διατηρήσει την κληρονομιά της ιστορίας των ΛΟΑΤΚΙ κινημάτων στην εποχή της μετα-αλήθειας και της alt-right δυστοπίας. Ο παράλογος αλγόριθμος του συλλογικού ασυνειδήτου και η αβάσταχτη παρακαταθήκη του “Live Your Myth in Greece” αποδεικνύονται ακλόνητα εμπόδια”.

@ίσχ@ς!
Λίγο σεβασμός στα χρήματα των πολιτών δεν βλάπτει.
Αν θέλει ο καθένας να κάνει τα γούστα του όπερα, μπαλέτο, πίνακα ζωγραφικής, να τα πληρώνει μόνος του.
Αντε γελοίοι!

 

Previous Article

Τό πρόβλημα τῆς ξενοκρατίας στήν πατρίδα μας καί τῆς ἀπουσίας μιᾶς ἐθνικῆς ἐλίτ εἶναι τά «προπατορικά» ζητήματα τοῦ νεοελληνικοῦ κράτους

Next Article

Ρεπορτάζ στον δρόμο : ¨Δεν υπάρχει καλύτερος από τον Ερντογάν¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *