Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μήνυμα Κουρτζ : “Δεν θα δεχθούμε ανήλικους από την Μυτιλήνη”…

0 σχόλια Share:

Κουρτζ: Η “μικρή Αυστρία” δεν είναι έτοιμη να δεχθεί μετανάστες”

Ο Σεμπάστιαν Κουρτζ ο οποίος φαίνεται πως σίγουρα θα γυρίσει στην καρέκλα του πρωθυπουργού στην Αυστρία δήλωσε πως ” Η μικρή Αυστρία έκανε περισσότερα από όσα χρειαζόταν για τους μετανάστες και για αυτό το λόγο δεν είναι έτοιμη να δεχτεί νέους πρόσφυγες”.
Ο Σεμπάστιαν Κουρτζ μιλώντας στην εφημερίδα Bild, είπε πως η μικρή Αυστρία έκανε περισσότερα από όσα χρειαζόταν για τους μετανάστες και για αυτό το λόγο δεν είναι έτοιμη να δεχτεί νέους πρόσφυγες.
Ο Κουρτζ περιέγραψε πως η Αυστρία παρά την κρίση που βιώνεται στην Μυτιλήνη, δεν είναι έτοιμη να δεχθεί ανηλίκους πρόσφυγες προσθέτοντας πως : ¨Η Αυστρία τα τελευταία χρόνια συνέβαλε με δυσανάλογο τρόπο. Στη χώρα μας υποβλήθηκαν περισσότερες από 150.000 αιτήσεις ασύλου και κατά τη γνώμη μου αυτό για την μικρή Αυστρία είναι υπερβολικό”.

Ο Κουρτζ πρόσθεσε πως η Αυστρία συνεχίζει να εργάζεται πάνω στο μεταναστευτικό και είπε: “Εργαζόμαστε ώστε να στείλουμε στις χώρες τους αυτούς των οποίων το αίτημα ασύλου ολοκληρώθηκε με απόρριψη και να ενσωματώσουμε στη χώρα μας αυτούς που το αίτημά τους είχε θετική κατάληξη. Αυτό για τη χώρα μας αποτελεί μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή και εμείς θα προσπαθήσουμε για αυτή την αποστολή για δεκάδες ακόμη χρονιά”.
Σύμφωνα με την συνοριακή υπηρεσία της Ευρώπης Frontex, κατά τους 10 πρώτους μήνες του έτους πέρασαν από τις ακτές της Τουρκίας στα ελληνικά νησιά 63.000 άτομα, μία αύξηση 31% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.
Τα ποσοστά πληρότητας των κέντρων προσφύγων στα νησιά έχουν κορυφωθεί οι πρόσφυγες ζητούν να βγουν από τα νησιά και να σταλούν στην Ευρώπη ενώ η ελληνική κυβέρνηση σταδιακά όλο και δυσκολεύεται να βρει χώρους για τους μετανάστες και πρόσφυγες.

https://tr.sputniknews.com/avrupa/202001051040969360-kurz-kucuk-avusturya-gocmenleri-kabul-etmeye-hazir-degil/

5/1/2020

Σχ. : Σεμπάστιαν μην ανησυχείς !

Εδώ στο Ελλάντα και ιδίως στο Μυτιλινιστάν όλοι χωράνε !

Όλο το Αφγανιστάν, Πακιστάν, Αλγερία, Μπουργκίνα Φάσο…

Που θα πάει, θα αφομοιωθούν οι ντόπιοι !

Previous Article

Η τουρκική εξωτερική πολιτική στην καθημερινότητα της Θράκης και η τύφλα μας η μαύρη!

Next Article

Οι Οθωμανοί τον είχαν 40 μέρες νηστικό σε ένα ξεροπήγαδο και μετά τον αποκεφάλισαν…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *