Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Καταστρέφοντας συστηματικά την Αθήνα…

No Comments Share:

Για να καταλάβετε πώς έγινε όλη αυτή η καταστροφή, για την οποία 10 χρόνια μετά λέω μετά βεβαιότητας ότι ήταν οργανωμένη.
Ολα ξεκίνησαν με τον Καμίνη. Η ασυδοσία ξεκίνησε με αυτόν. Στην αρχή ξαμολήσανε την δημοτική αστυνομία, η οποία έβαλε ο,τι απίθανο πρόστιμο υπήρχε στους Έλληνες στην περιοχή. Τότε δεν υπήρχαν ακόμη αυτοί. Έβαλε τα ελληνικά μαγαζιά και ξηλώσανε όλες τις κάθετες πινακίδες που είχαν, πολλές από τις οποίες ήταν εξαιρετικά καλαίσθητες, γιατί θυμήθηκαν μετά από χρόνια ότι απαγορεύονταν. Ξεκίνησαν οι πάντες να τους τραβάνε πρόστιμα, άρχισε και η οικονομική κρίση και σιγά σιγά άρχισαν να ξεφυτρώνουν τα τσαντιρομάγαζα.
Με το που ανέλαβε η διοίκηση Καμίνη έσκασαν με την μία τρεις σελίδες αιτήσεις για προεγκρίσεις σε Αλί,  Μουσταφά, κ.α.Τις έχω ακόμη να τις κοιτάω. Ευτυχώς το πήραμε γρήγορα χαμπάρι και οργανωθήκαμε να το σταματήσουμε, αλλά στο μεταξύ είχαν περάσει κάτι δεκάδες με συνοπτικές διαδικασίες.

Όπου άνοιγαν τέτοια μαγαζιά, που άνοιγαν τρία τρία το ένα δίπλα στο άλλο επίτηδες, αράδιαζαν καφάσια και ό,τι σαβούρα είχαν στο πεζοδρόμιο, έκαναν το μαγαζί σούργελο, καθόντουσαν και 500 απ’έξω με αποτέλεσμα όποιο μαγαζί ήταν δίπλα να κλείνει. Και όσο έκλειναν τα ελληνικά, τόσο επεκτείνονταν αυτοί. Κανείς τους δεν έκανε ελέγχους. ΓΑΠ είχαμε τότε και θυμάμαι στείλαμε και στο ΣΔΟΕ καταγγελία, μιλήσαμε και με τον επικεφαλής και ούτε καν ασχολήθηκαν.
Κάναμε μία συγκεντρωτική κατάσταση με την επιτροπή της πλατείας Αμερικής και στείλαμε το υγειονομικό, όπου ανακάλυψε τα αίσχη. Πολλά χωρίς άδειες, άλλα είχαν κάνει τα υπόγεια ξενοδοχεία κτλ.
Για να μην τα πολυλογώ μετά από 2 χρόνια καταγγελίες, μαζέψαμε στοιχεία που έδειχναν σκάνδαλο στον Δήμο Αθηναίων και κάναμε μηνυτήρια αναφορά. Είχαμε βρει να παίρνουν άδεια χωρίς να έχουν κάνει καν αίτηση, να τους λείπουν 500 χαρτιά, να πηγαίνουν μηνύσεις στον δήμο και ο δήμος να μην κάνει τίποτα και διάφορα άλλα. Ο εισαγγελέας παρέπεμψε 12 άτομα του Καμίνη, αιρετούς και υπαλλήλους, με κατηγορία για παράβαση καθήκοντος κατά συναυτουργία και κατ’εξακολούθησημε με ένα κατηγορητήριο πολλών σελίδων. Μόνο η μηνυτήρια αναφορά με τα στοιχεία που καταθέσαμε ήταν 30 σελίδες. Αθωώθηκαν όλοι με βούλευμα με τον ΣΥΡΙΖΑ και μετά ξεκίνησε το πάρτυ. Η αιτιολογία ήταν ότι όλες οι παρανομίες είχαν συμβεί τυχαία.
Η περιοχή έχει καταστραφεί με σχέδιο.
Και η καταστροφή της έχει υπογραφές.

Ελένη Παπαδοπούλου FACEBOOK

Σχ. Κάναμε μόνο μια μικρή και ασήμαντη παρέμβαση στο κείμενο, υπό τον κίνδυνο μπλοκ… 

Previous Article

Αντιπρόεδρος Οκτάι: “Γαλλία και Ελλάδα ξέρουν καλά ότι δεν διστάζουμε”…

Next Article

Γέφυρα ¨Ντεβλέτ Μπαχτσελί¨ με ντεκόρ αγάλματα και αφίσες ¨γκρίζων λύκων¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *