Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Το βασικό λάθος που επισημαίνουν Κινέζοι γιατροί στην αντιμετώπιση του ιού

0 σχόλια Share:

Κινέζοι γιατροί έκαναν δήλωση για τα λάθη που κάνουν οι Ευρωπαίοι στην θεραπεία του κορονοϊου

Γνωστοί γιατροί της Κίνας ανακοίνωσαν ότι το βασικό λάθος που κάνουν οι Ευρωπαίοι συνάδελφοί τους, είναι ότι δεν προστατεύουν επαρκώς το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό απέναντι στον ιό.
Σύμφωνα με την είδηση από το Βloomberg, ο καθηγητής Βου Ντονγκ του νοσοκομείου του Ηνωμένου Ιατρικού Κολεγίου Πεκίνου, δήλωσε πως “Οι Ευρωπαίοι συνάδελφοί μας κατά τις καθημερινές τους εργασίες μεταδίδουν αυτήν την ασθένεια. Μοιάζει με αυτά που συνέβησαν στην επαρχία Βουχαν. Πρέπει να προστατεύσουμε το προσωπικό στην υγεία”.
Στην είδηση αναφέρεται πως σε πολλές χώρες της Δύσης υπάρχει μία κάθετη αύξηση στον αριθμό αυτών που εργάζονται στον τομέα της υγείας και ότι στην επαρχία Βουχαν όπου εμφανίστηκε ο ιός, λόγω του ότι γιατροί και νοσοκόμοι δεν προστατεύτηκαν επαρκώς, αρρώστησαν χιλιάδες εξ αυτών και 46 πέθαναν.
Οι γιατροί ανέφεραν ότι η διαφορά με την αρρώστια Sars που ξέσπασε το 2003, είναι ότι κάποιοι από αυτούς που έχουν κολλήσει το νέο κορονοϊό, δεν έχουν κανένα σύμπτωμα, λειτουργούν δηλαδή μόνο ως μεταφορείς και έκαναν έκκληση για συνεχή διενέργεια εξετάσεων.
Ο Λη Βενλιανγκ-πρόεδρος της ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου του Πεκίνου, δήλωσε πως “Δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα εντοπίσετε τα ύποπτα κρούσματα και θα απομονώσετε τις στενές επαφές τους, αν δεν κάνετε προσωπικά τεστ”.

https://tr.sputniknews.com/koronavirus-salgini/202003171041628395-cinli-doktorlar-avrupalilarin-koronavirus-tedavisinde-yaptigi-hatalari-acikladi/

17/3/2020

Previous Article

103 ετών γυναίκα κόλλησε κορονοϊό, νοσηλεύτηκε και πήρε εξιτήριο !

Next Article

¨Ο κορoνοϊός θα ξεπεραστεί, ο ¨FETO-ΙΟΣ¨ ομως οχι¨ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *